Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Renault Megane GT Line: prietenul la distracție se cunoaște

Autor: transporter.ro
13 ianuarie, 2015
Hacked By Dohela | SpyHackerz.com

Citroën C-Elysée atacă segmentul compactelor low-cost

În ultimii ani, tot mai mulți producători din industria auto au intrat pe segmentul low-cost, care a reprezentat o adevărată vestă de salvare pentru unele companii ale căror vânzări scăzuseră dramatic. În »

Titlul de rege urban e din ce în ce mai disputat: Un salt spectaculos pentru Clio IV

Transporter reia seria testelor cu autoturisme potrivite pentru flotele companiilor și destinate în special angajaților și managementului. Primul test din această vară este cu Renault Clio IV, un model care s-a bucurat »

Dacia Logan 10 ani, un model special pentru români

Colaborarea dintre Dacia și Renault datează de peste 40 de ani, însă poate cel mai important moment din istoria comună a celor două mărci a fost anul 2004, anul apariției primei generații a modelului Dacia Logan. »

Renault Captur, un crossover cu personalitate

În urma lansării din 2013 a lui Renault Captur, crossover-ul francez s-a dovedit a fi un succes pe piața din România. Deși a trecut mai bine de un an de la lansare, Captur își păstrează aerul de prospețime, »

Noul Peugeot 308, revenirea leului

Odată cu lansarea noului 308, cei de la Peugeot au avut un obiectiv clar: crearea unei compacte care să poată concura de la egal la egal cu liderii segmentului. Dacă generația anterioară a fost într-o oarecare măsură »
afsa
Cele mai citite stiri