Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Bicicletele electrice, la mare căutare în Europa

Autor: transporter.ro
01 iulie, 2014

Tehnologia fuel-cell nu va deveni o soluţie viabilă în viitorul apropiat

Costurile tehnologiei fuel-cell vor scădea considerabil până în anul 2025, arată un studiu întocmit de compania Roland Berger. Cu toate acestea, şansele ca aceasta să devină o alternativă reală la motorizarea »

Reîmprospătarea Rombat: investitori strategici şi produse cât mai eco

Compania Metair International din Africa de Sud a plătit 43 de milioane de euro pentru preluarea Rombat Bistrita. Tranzacţia a adus succes ambelor părti, africanii obţinând acces mai uşor spre pieţele europene, iar »

Verde pentru distribuţie şi curierat

Transportul „verde” nu mai pare doar un simplu trend, așa cum îl vedeam acum câțiva ani, iar asta deoarece observăm o dezvoltare tot mai accentuată a soluţiilor de transport prin intermediul combustibililor »

Seria Clean Tech: trei soluţii alternative de la Renault Trucks

  La ora actuală, automobilele dotate cu motoare diesel rămân soluţia ideală pentru transportul pe distanţe lungi. Însă, cel din zonele urbane poate fi dotat cu soluţii alternative, care reduc poluarea. »

Bridgestone anunta conceptul cauciucului fara aer

Bridgestone Coorporation a anuntat productia primului cauciuc ce nu necesita umflarea cu aer. Este vorba de un cauciuc concept creat de compania Bridgestone ce s-ar dovedi o alternativa viabila pe viitor, avanad si un »
Cele mai citite stiri