Fiat Ducato este „Best Motorhome Base Vehicle 2016”

Alexandru Ionescu
ianuarie 20, 2016 0 comentarii

Fiat Ducato a fost desemnat „Best Motorhome Base Vehicle 2016” de publicația germană de specialitate “Promobil”, considerată a fi un barometru al trendurilor din sectorul motorhome de peste 25 de ani. Fiat Ducato a obținut voturile a peste 60% dintre cititorii revistei, pe locurile al doilea și al treilea clasându-se Mercedes Sprinter, respectiv Volkswagen Transporter T6.

Este pentru a noua oară consecutiv când Fiat Ducato câștigă acest titlu, premiul fiind acordat în 16 ianuarie, în cadrul CMT Stuttgart, cel mai important salon din Europa dedicat turismului cu caravane, turismului motorizat și turismului de aventură, se arată într-un comunicat al producătorului Italian.

În 2014, plaforma lui Fiat Ducato a devenit lider în sectorul motorhome și, totodată, preferata producătorilor de vehicule recreaționale: în ultimii zece ani, peste jumătate de milion de familii din Europa au călătorit în siguranță la bordul unui camper van Ducato.

Gama variată de motorizări Multijet poate fi cuplată la o transmisie manuală 5+1 sau 6+1, ori la cutia automata MTA, disponibilă pe versiunile de 130 CP, 150 CP și 177 CP. În România, prețurile pentru gama Ducato încep de la 16.049 Euro +TVA.