Al 10-lea an de creștere pe leasing operațional pentru ALD Automotive

Stefania-Alina Hasan
martie 15, 2016 0 comentarii
ALD Automotive, unul dintre jucătorii de pe piața leasingului operațional din România anunță încheierea anului 2015 cu o cifră de afaceri de 30.5 milioane de euro. 
 
Anul trecut a marcat 10 ani de activitate pe piața locală pentru compania de leasing operațional și o creștere generală care se reflectă atât la nivelul flotei, cât și a numărului de clienți.
 
În comparație cu anul 2014, flota auto a crescut cu 6%, ajungând în 2015 la 8.876 autovehicule. În ceea ce privește portofoliul de clienți, acesta a crescut anul trecut cu 26% și număra 336 de clienți activi ale companiilor din industrii variate, precum farma, servicii financiare, FMCG sau telecom. 80% dintre contracte sunt de leasing operațional full service și 20% de administrare a flotei auto, iar cea mai mare investiție făcută de ALD Automotive în 2015 a vizat dezvoltarea flotei cu aproximativ 1.800 de autovehicule.
 
Strategia de dezvoltare a companiei pentru 2016 include, în primul rând, concentrarea pe clienți și pe creșterea continuă a calității serviciilor oferite. În al doilea rând, compania se va axa pe dezvoltarea unor noi aplicații și platforme care să vină în sprijinul managerilor de flotă și utilizatorilor autovehiculelor.