Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Productia de utilitare Dacia, mutata definitiv in Maroc

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Cristian A. Ionescu
20 septembrie, 2012
Dacia a oprit definitiv productia modelului Logan Van la inceputul lunii august, iar saptamana aceasta a eliminat modelul utilitar din oferta comerciala, odata cu lansarea oficiala a modelelor Dokker si Dokker Van.

Strategia francezilor de la Dacia este ca productia de vehicule utilitare din gama brand-ului romanesc sa se relocheze complet la fabrica din Tanger, Maroc. Astfel, atat Logan Van, cat si Logan Pick-up au fost retrase de pe linia de productie a fabricii din Mioveni in acest an.

Nu doar Dacia a decis sa opreasca productia de utilitare in Romania deoarece si Ford a sistat asamblarea modelului Transit Connect, la sfarsitul anului trecut, pentru a face loc monovolumului B-Max. Astfel, singurele vehicule utilitare produse in Romania raman camioanele peste 18 tone ale Roman Brasov.

In 2012, la fabrica Dacia de la Mioveni, s-au produs aproape 7.600 de utilitare Logan Van si peste 3.400 de camionete Logan Pick-up. De la lansarea din 2007 si pana in luna august a acestui an au fost asamblate in total peste 53.000 de unitati din modelul Logan Van in valoare totala de aproape 500 milioane euro, reprezentand sub 4% din productia totala a uzinei.

 

Cele mai vizualizate:

CURS VALUTAR

EUR 4.4226
USD 3.4721
GBP 5.5961
CHF 3.6676
Martie 2014

Modele de business în transporturi

Care sunt ingredientele unui business de succes în lumea transporturilor? În luna martie, ne-am axat pe modelele de afaceri ale companiilor de transport și cele »
ABONEAZA-TE » RASFOIESTE ONLINE »