Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Targului international FIAA isi inchide portile

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Roxana Burghina
26 octombrie, 2012
In perioada 23-26 octombrie, la Madrid, a avut loc targul international FIAA, dedicat industriei autobuzelor si autocarelor. Evenimentul a reunit cei mai mari si mai importanti reprezentanti internationali de pe segmentul transportului rutier de pasageri.

MULTIMEDIA | MAI MULTE FOTO

Cea de-a 11-a editie a FIAA, eveniment organizat de compania spaniola IFEMA, a adus in atentia vizitatorilor cele mai noi tehnologii si sisteme ale producatorilor de autobuze si autocare, de la ultimele modele de vehicule la ultimele generatii de sasiuri sau echipamente, dar si cele mai inovative solutii din industria transportului de persoane.

FIAA s-a desfasurat in cadrul Feria de Madrid, pe un spatiu total de 20.561 de m2, si a gazduit peste 10.000 de vizitatori si 181 de companii. Editia din acest an a fost si locul de lansare a ultimului model de autocar al companiei Irizar – Irizar i3 – si a celui mai nou model de autocar de la Sunsundegui, SC7.

In plus, Daimler a venit cu ultimele noutati de pe segmentul bus & coach, prezentand pentru prima oara noul Setra ConfortClass 500 in Spania, iar Neoplan a venit cu noul Skyliner. Producatorul spaniol Castrosua a prezentat ultimul sau model de autobuz hibrid, Tempus AutoGas, destinat transportului din zona urbana, dar si modelul Magnus E, destinat curselor pe distante lungi.

FIAA a pus la dispozitia vizitatorilor si doua zone pentru test-drive-uri, in cadrul carora soferii profesionisti au putut conduce 24 de vehicule ale marcilor MAN, Mercedes-Benz, Setra, Otokar si Iveco Irisbus.

Tot anul acesta, targul spaniol a celebrat cea de-a 20-a aniversare, implinindu-se zece ani de la prima editie.

Cele mai citite stiri