Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Ford Transit Courier, innoirea gamei de utilitare Ford continua in forta

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Aurelian Adrian Butoi
12 aprilie, 2013
Ford a prezentat noul Transit Courier la Salonul de Vehicule Comerciale din Birmingham, acesta fiind cel mai mic membru al noii familii de utilitare a producatorului american.

Noul Transit Courier este un vehicul comercial din clasa compacta, care promite cel mai mare spatiu de incarcare din segment, potrivit celor de la Ford.

Volumul de incarcare al lui Courier este 2,3 m3, iar lungimea spațiului de încărcare este de 1,62 metri.  Cifre mai mult decat respectabile, daca tinem cont ca lungimea totala a autovehiculului este de 4,16 metri. Transit Courier are o sarcina utila de 660 kg si poate transporta chiar si un europalet.

In materie de design, cei de la Ford au optat pentru o aparitie dinamica, senzatia oferita mai ales de grila trapezoidala a radiatorului, dar si de farurile alungite.

La interior, Transit Courier lasa impresia de profesionalism prn faptul ca dispune de foarte multe spatii de depozitare, care pot acomoda de la documente A4 la laptopuri.

Noul model din gama Transit va fi disponibil in doua versiuni de motorizare:

-          diesel Duratorrq TDCi de 1,5 l (75 CP) si de 1,6 l (95 CP)

-          benzina EcoBoost de 1 l (100 CP)

Transit Courier va fi disponibil spre vanzare incepand cu primavara anului viitor.

Transit Custom s-a inaltat peste noapte

Alaturi de cel mai mic reprezentant din gama utilitarelor, Ford a mai prezentat la CV Show de la Birmimgham si o varianta cu plafon extins a castigatorului „Van of the Year 2013”, Transit Custom.

Custom-ul cu plafon ridicat ofera un spatiu de incarcare de 8,3 m3.

Varianta inaltata a lui Transit Custom va fi disponibila spre sfarsitul anului 2013.

Cele doua modele completeaza familia de utilitare Ford, o familie care nu a fost nicicand atat de cuprpinzatoare, ingloband utilitare ca Fiesta Van, Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Transitul mare de 2 tone, dar si pick-up-ul anului, Ford Ranger.

Constructorul american are in plan vanzarea a 400.000 de unitati pe an din gama Transit pana in 2016, cu aproape 50% mai mult decat cifrele pe care le inregistreaza producatorul astazi.

 

MULTIMEDIA | VIDEO

• Ford Transit Courier, innoirea gamei de utilitare Ford continua in forta

Cele mai citite stiri