Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Waberer’s își reînnoiește flota cu 600 de capete tractor DAF

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Aurelian Adrian Butoi
05 decembrie, 2013
Waberer’s International, una dintre cele mai mari companii de transport rutier din Europa, a comandat 600 de capete tractor marca DAF pentru programul de reînnoire a flotei.

Prima serie de livrări a fost realizată chiar la sediul constructorului olandez din Eindhoven, unde 250 de capete tractor au fost predate chiar președintelui și CEO-ului Gyorgy Waberer.

Printre camioanele comandate se regăsesc 150 de CF pentru transportul pe distanțe medii și 450 de XF pentru distanțe lungi, din care o treime sunt din noul model Euro 6.

„Pentru a opera eficient, vârsta medie a flotei noastre este de doar 2 ani. O flotă tânără și modernă este esențială pentru extinderea prezenței noastre în vestul Europei. Ne așteptăm la o creștere formată din două cifre anul acesta”, a declarat Gyorgy Waberer.

Odată cu această livrare, Waberer’s a ajuns la 2.000 de camioane comandate de la DAF de la începutul colaborării dintre cele două companii. La momentul actual, flota companiei Waberer’s este formată din peste 3.000 de camioane, din care 30% sunt marca DAF.

Waberer’s este cea mai mare companie de transport și logistică din Europa Centrală și de Sud-Est, cu filiale în Polonia, Germania, Slovacia și România. Compania operează 1,2 milioane de transporturi și parcurge 400 milioane de kilometri anual. 

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501