Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Mercedes-Benz a prezentat Clasa V

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Laura Cioba
19 februarie, 2014
Mercedes-Benz şi-a prezentat Clasa V, un autovehicul multifuncţional premium. Acesta va putea fi comandat din 6 martie.

Mercedes-Benz şi-a anunţat noul autovehicul multifuncţional premium, Clasa V. Acesta oferă două linii de echipare, V-Class și V-Class AVANTGARDE, un pachet cu accesorii sport „Exterior Sports” și un pachet special pentru interior „Interior Design”, disponibil pentru fiecare din cele două echipări amintite mai sus.

Noua Clasă V poate îndeplini orice nevoi ale clienţilor: el este atractiv pentru familii sau pentru cei care au nevoie de un interior spaţios, flexibil, ergonomic pentru activităţi sportive. Mai mult, Clasa V poate fi mașina ideală ca autovehicul de tip shuttle în cadrul hotelurilor sau ca transport pentru VIP-uri.

Ea este prevăzută cu motorul diesel de 2.1 litri cilindree, în patru cilindri și supra-alimentare cu sistem biturbo care deja este un propulsor de succes pe restul gamei de automobile, de la Clasa A și până la S.

Pentru noua Clasă V, el a fost îmbunătăţit suplimentar și va fi disponibil în trei trepte de putere: în V 200 oferă 100 kW (136 CP) și un cuplu motor maxim de 330 Nm, iar în V 220 CDI are 120 kW (163 CP) și 380 Nm.

Pentru fiecare indicativ în parte, fiecare versiune este cu 20 Nm mai puternică, dar consumul este mai mic cu aproximativ doi litri pentru fiecare 100 km parcurși. Cu un consum mediu de doar 5.7 litri de diesel pentru 100 km parcurși și emisii de CO2 de doar 149 grame per kilometru parcurs, V 220 CDI este un lider absolut de eficienţă în segmentul său.

La lansarea pe piaţă de la sfârșitul lunii iunie a acestui an, noua Clasă V va fi disponibilă ca model cu ampatament lung (lungime de 3.200 mm) și lungimea caroseriei de 5.140 mm. Noua Clasă V va putea fi comandată începând din data de 6 martie 2014. Modelul compact și cel extra-lung vor fi disponibile în curând.

Cele mai citite stiri