Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Multivan Alltrack – un autovehicul pentru toate şoselele şi toate rutele

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Laura Cioba
24 martie, 2014
Una dintre cele mai interesante apariții de la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta a fost versatilul Volkswagen Multivan Alltrack, un van util atât în deplasările de business urbane, cât și în cele cu scop recreativ.

Multivan Alltrack îndeplineşte orice sarcină imaginabilă şi transportă cu uşurinţă bagajele asociate cu aceasta. Designul modelului Multivan Alltrack se diferenţiază de celelalte modele de pe piaţă, din specia autovehiculelor utilitare, având jante de 19” cu finisaj high-gloss, detalii lucrate cu precizie la exteriorul acoperit cu vopseaua sidefată “Moonstone” şi un interior care creează o atmosferă sofisticată.

Barele de protecţie robuste din faţă şi din spate, cu scut integrat argintiu mat contrastează cu exteriorul discret şi elegant, la fel ca şi pasajele roţilor, bandourile laterale de protecţie şi protecţia pentru pragul portbagajului.

Şi, nu în ultimul rând, tracţiunea integrală 4MOTION şi dotările de off-road îi permit modelului Multivan Alltrack să facă faţă cu brio atât pe şoselele virajate, cât şi pe teren accidentat.

Sunetul este asigurat de sistemul de sonorizare Dynaudio Surround Sound cu centre speaker.

În plus, trenul de rulare îşi primeşte cuplul de la un motor puternic, un TDI de 2,0 litri (132 kW/180 CP) şi îl transferă către cuplajul lamelar Haldex de pe puntea spate.  Unghiul de atac este de 21°, iar cel de degajare de 15°.

Cele mai citite stiri