Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Volkswagen Caddy, din nou cel mai bun autovehicul pentru livrări

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Laura Cioba
30 mai, 2014
Grupul german de publicaţii ETM a invitat deja pentru a 14-a oară experţii branşei germane a serviciilor de curierat, expres şi poştale să testeze „fără milă” modelele auto actuale şi să aleagă apoi favoritul, acordându-i astfel titlul „Transporterul de curierat al anului”.

În total au fost supuse testelor cotidianului 16 autovehicule la categoriile autovehicule pentru livrări, transportere până la 3,0 tone şi transportere până la 3,5 tone, pe o distanţă de peste 7.500 de kilometri, pentru a permite evaluarea ţinutei de mers şi a funcţiilor, dar şi a confortului şi eficienţei. Rezultatul experţilor: Volkswagen Caddy a ocupat din nou locul întâi în clasa sa.

Alături de premiile la diferite categorii de transportere, anul acesta a fost acordat şi un premiu pentru inovaţie. Şi aici, marca Volkswagen Autovehicule Comerciale a avut succes. La categoria „propulsii alternative”, juriul de experţi a ales conceptul e-load up! pe primul loc.

Versiunea cu propulsie electrică a celui mai mic Volkswagen este destinată transportului şi în ciuda dimensiunilor exterioare compacte, oferă un volum de încărcare de ca. 1.000 litri, poate tracta peste 300 kg şi ar putea completa în viitor flota autovehiculelor comerciale de la Hanovra cu o versiune electrică.

Cele mai citite stiri