Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Sorinel Ciobanu, noul director general interimar al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Laura Cioba
02 iunie, 2014
Ministerul Transporturilor a demis administratorii CN Aeroporturi Bucureşti şi a numit un CA interimar, a anunţat Fondul Proprietatea, acţionar minoritar al companiei care administrează aeroporturile Capitalei, susţinând că există dovezi că AGA a avut loc fără respectarea prevederilor legale.

Administratorii înlocuiţi sunt Radu Merica (preşedintele CA), Liviu Radu (director general), Marius Bodea, Bogdan Găurean şi Adrian Cighi.

Franklin Templeton Investment Management Limited UK Bucharest Branch, în calitatea sa de Unic Administrator şi Manager de Fond al SC Fondul Proprietatea SA este profund dezamăgit să ia act de o decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor care a avut loc la CN Aeroporturi Bucureşti SA, prin care întregul Consiliu de Administraţie al companiei a fost demis şi înlocuit cu un nou Consiliu interimar, care a fost selectat fără a avea în vedere prevederile OUG 109/2011”, se arată într-un comunicat al administratorului FP.

Schimbarea vine în condiţiile în care rezultatele raportate de companie în 2013 sunt foarte încurajatoare, profitul net crescând cu 35,5%, la 71,96 milioane lei şi traficul de pasageri „începând să arate semne de accelerare” în urma introducerii unor rute noi în a doua jumătate a anului 2013, potrivit sursei citate.

Sorinel Ciobanu a fost numit, vineri, în funcţia de director general interimar al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Ciobanu este unul dintre foştii directori ai Aeroportului Internaţional Henri Coandă, demis în 2009 de ministrul de atunci al Transporturilor şi Infrastructurii Radu Berceanu, pe motiv că acesta avea un proces în instanţă din cauza unui schimb de terenuri pe vremea când era director la Aeroportul Băneasa. Procesul s-a încheiat definitiv cu achitarea lui Sorinel Ciobanu.

 

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.6606
USD 3.7886
GBP 5.3294
CHF 3.8902