Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Un pick-up cu valențe de DJ. Amarok Power

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: transporter.ro
10 iunie, 2014
Volkswagen Autovehicule Comerciale prezintă Amarok „Power”, cuun sistem de sunet profesional montat în bena care oferă un spațiu de depozitare generos . Ușor de transportat și simplu de montat de către disc jockey la locația evenimentului, acest sistem de sunet furnizează o putere totală de 5.000 de wați.

Amarok „Power” atrage atenţia și datorită interacțiunii unei varietăţi bogate de suprafețe metalice, lucioase și mate: culoarea exterioară deep 'Dynamic grey' metalizat, subliniază latura tehnică și atractivă a maşinii, iar utilizarea microparticulelor din sticlă, intensifică luciul exteriorului. Carcasele oglinzilor retrovizoare laterale și imensele jante din aliaj, de 22 inch (dimensiunile anvelopelor 295/35) sunt vopsite în nuanța 'Gunmetal'. Alte tușe ieşite din comun sunt create de aplicaţiile portocalii de pe portiere și praguri.

De asemenea, printre elementele originale are modelului Amarok „Power” se numără farurile bi-xenon cu inserțiile lor cromate și terminațiile duble ale eșapamentului, de asemenea cromate. Designul și tehnologia de vârf se reflectă de asemenea la interior: piele nappa rafinată, în nuanțele negru și 'Orange Power', Alcantara de culoare neagră pe volan, scaune sport și ornamente pentru portiere, combinate cu pielea de înaltă calitate din cockpit. Aceste detalii fine se continuă în mod natural pentru sistemul de sunet instalat în automobil: componenta centrală a echipamentului DJ-ului este un Allen & Heath Xone:92. Unitățile Pioneer CDJ900NXS sunt utilizate pe post de dispozitive de intrare. Sunetul provine din două difuzoare VOID ACOUSTICS Impulse 3t. Designul special al acestora a fost creat special pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale. Cu subwooferul VOID ACOUSTICS Stasys Xair, similar adaptat, 'Amarok Power' este echipat ideal pentru a reproduce chiar și frecvențele cu adevărat joase. Difuzoarele VOID ACOUSTICS mycro 6, utilizate pe post de monitoare, au fost integrate în incinte acustice funcționale dedicate. Difuzoarele VOID ACOUSTICS sunt acționate de amplificatoare de la MC².

Toate componentele individuale au fost proiectate în așa manieră încât atunci când sunt asamblate să umple perfect întreaga platformă de 3,5 m2a modelului Amarok SingleCab, care în forma de 'cub compact' oferă spațiul necesar pentru întregul sistem PA (de amplificare).

 

Cele mai citite stiri