Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Noile Renault Trafic și Renault Master, testate într-un oraș în care mașinile sunt în minoritate

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Aurelian Adrian Butoi
26 iunie, 2014
Astăzi ne-am întors din Copenhaga, aglomerata capitală a Danemarcei, unde am fost pentru a testa noile Renault Trafic și Renault Master. Utilitarele francezilor au avut de trecut probe grele într-unul dintre orașele în care bicicliștii reprezintă majoritatea în trafic, iar regulile de circulație se fac în funcție de ei.

Divizia de vehicule comerciale a producătorului francez Renault a venit cu câteva noutăți interesante în 2014, printre acestea fiind facelift-ul pentru Master și, mai ales, un cu totul nou Trafic cu care francezii vor să-și consolideze poziția pe piața europeană de vehicule comerciale ușoare.

Chiar dacă Renault este lider de piață în Europa la utilitare ușoare, cu o cotă de 14.6%, evoluția ultimului an a fost una negativă. Numărul de dubițe vândute de francezi a scăzut în 2013 cu 3%, față de 2012, într-o piață piață europeană care a scăzut în total cu 0,4%.

Anul acesta pare să fi început mai bine, oficialii Renault declară că cifrele s-au îmbunătățit față de periaoda precedentă.

Vânzările ar putea fi ajutate și de noile modele din gama de utilitare compusă din Kangoo, Trafic și Master. Mai nou, se adaugă în această familie și micuțului Twizy Cargo.

Noi am fost la Copenhaga pentru a pune la încercare noile Trafic și Master. Alegerea celor de la Renault de a testa aceste vehicule într-un oraș nordic care pune accent pe limitarea poluării și pe stilul minimalist, pot fi un indicator al direcției pe care o vizează francezii cu noile modele.

Impresiile noastre pe larg de la testul cu noile utilitare Renault le puteți citi în ediția de iulie-august a revistei Transporter.

MULTIMEDIA | VIDEO

• Noile Renault Trafic și Renault Master, testate într-un oraș în care mașinile sunt în minoritate

Cele mai citite stiri