Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Grupul Eurolines şi-a mărit flota auto cu opt autocare noi de ultimă generaţie

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Laura Cioba
27 iunie, 2014
Autocarele motorizate de Scania, cu carosare și interioare asigurate de firma Beulas, au 57 de locuri plus două pentru șofer și însoțitor, 8 locuri de clasă business și un rezervor special de combustibil cu capacitate de 1.000 litri.

Autocarele au 57 de locuri, din care 8 la clasa business (care va costa cu 5 euro mai mult) şi 49 la clasa economy. Principalele caracteristici ale noilor autocare sunt spaţiul mult mai mare între scaune, două prize individuale cu alimentare 220V,  urmând a fi dotate cu sistem propriu de entertainment, conexiune wi-fi, GPS cu funcţie specială de urmărire a traseului de către clienţi, dar şi un automat cu sandvişuri, băuturi răcoritoare, calde şi dulciuri.

Puteam să luăm cu 63 de locuri, dar este nevoie de mai mult spaţiu şi confort pentru că pasagerii noştri petrec peste 24 de ore în autocar”, a explicat Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines în România.

Reprezentanţii grupului estimează că noile autocare vor parcurge 22.000 de kilometri pe lună, 250.000 de km pe an şi vor transporta 60.000 de persoane anual. Aceasta au fost achiziţionate prin leasing pe o perioadă de 6 ani şi jumătate.

Investiţia totală se ridică la 2,5 milioane de euro, fiecare autocar în parte costând aproximativ 300.000 de euro. În prezent, flota Eurolines este formată din 30 de autocare ce realizează curse spre des­tinaţii din Germania, Franţa, Cehia, Austria şi Benelux.

În primele luni ale acestui an, afacerile companiei Rombus Transport, prin care sunt realizate activităţile de transport, au fost în creştere cu 21 de procente faţă de perioada similară a anului trecut. În 2013, au călătorit cu autocarele Eurolines 115.000 de pasageri către 90 de destinaţii.

 

Cele mai citite stiri