Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

OMV Petrom: Nou model de business în benzinării

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Laura Cioba
01 iulie, 2014
OMV Petrom a demarat implementarea unui nou model de business în cadrul reţelei de benzinării, prin care urmăreşte diversificarea gamei de produse şi servicii disponibile pentru clienţi precum restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghişee de unde pot fi achiziţionate poliţe de asigurare.

„Este o premieră în România, însă acest model este validat internaţional. Avem în vedere deschiderea, în cadrul benzinăriilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghişee de unde pot fi achiziţionate poliţe de asigurare. Acestea vor funcţiona în spaţii închiriate către parteneri OMV Petrom. Credem că există o tendinţă de creştere a ponderii serviciilor auxiliare în benzinării”, a declarat Adrian Nicolaescu, senior head of retail din OMV Petrom.

Noul model de business a debutat, săptămâna trecută, prin deschiderea unui restaurant fast-food al companiei americane Subway într-o benzinărie a OMV Petrom din oraşul Sibiu.

Subway are cea mai mare reţea de restaurante din lume, cu 42.000 de unităţi, dintre care 20 în România. Compania OMV Petrom, controlată de grupul austriac OMV, administrează în România o reţea de 545 staţii de distribuţie a carburanţilor.

 

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.6606
USD 3.7886
GBP 5.3294
CHF 3.8902