Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Noul Ducato. Arma italienilor pe segmentul van-urilor

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Andrei Stoica
08 iulie, 2014
Fiat anunţă lansarea celei de-a şasea generaţii a modelului Ducato, comercializat în peste 80 de ţări din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. Acesta promite să fie un competitor demn de luat în seamă pe piaţa van-urilor, oferind cea mai bună capacitate de înărcare ce permite o masă maximă autorizată de până la 4.4 tone, sisteme de siguranţă superioare în dotările standard şi o versatilitate sporită muţumită celor peste 10.000 de configuraţii posibile oferite de producător.

Conform producătorului italian,Ducato va avea cele mai mici emisii şi cel mai mic consum de carburant din categoria sa. Acest lucru este posibil cu ajutorul noilor motoare Multijet II Euro 5+, cu puteri care variaza de la 115 CP până la 180 CP, propulsorul de 3 litri având un cuplu de 400 Nm.

Consumul redus pe care Fiat îl promite se datoreatză şi noilor materiale folosite în construcţia suspensiilor şi a ambreiajului. Siguranţa nu a fost nici ea neglijată de către inginerii Fiat, noul Ducato promiţând sisteme precum ESC – controlul stabilităţii, LAC – sistemul pentru detectarea încărcăturii, ASR – controlul tracţiunii sau EBA – asistenţa electronica la frânare.  În plus, Ducato vine şi cu sistemul Servotronic în dotare standard pentru versiunile  cu motoare de 2.3 şi 3 litri.

Fiat Ducato va fi disponibil în România începând cu a doua jumătate a lui 2014.

Din 1981 şi până în prezent au fost vândute peste 2.6 milioane de unităţi Ducato, acesta fiind cel mai bine vândut model din gama de vehicule comerciale a producătorului.

Cele mai citite stiri