Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Mercedes-Benz Sprinter împlineşte 20 de ani

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Alexandru Ionescu
05 iunie, 2015
Mercedes-Benz prezintă “Edition Sprinter”, o ediţie aniversară a celebrului van, dedicată împlinirii a 20 de ani de existenţă. Noul model va veni într-o serie limitată de 2.000 de unităţi, iar producţia va începe în luna aceasta.

Mercedes-Benz Sprinter şi-a făcut debutul în 1995, marcând astfel startul unei noi ere pentru vehiculele comerciale. De atunci şi până în prezent au fost comercializate aproximativ 2,9 milioane de unităţi în peste 150 de pieţe la nivel internaţional, informează producătorul din Stuttgart.

"Edition Sprinter" este disponibil în variantele tip furgon şi combi în argintiu metalic, având barele de protecţie vopsite în aceaşi culoare, o premieră pentru Sprintrer. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre stopurile cu nuanţe fumurii, dar şi despre jantele negre din aliaj de 16 inchi.  Alte caracteristici vizuale ale modelului include faruri bi-xenon şi o grilă cromată a radiatorului. Noul van are inscripţionat în laterial şi numele său: “Edition Sprinter”, acesta fiind un alt semn al statutului special al modelului, mai spune Mercedes-Benz.  

"Edition Sprinter" intră în producţie luna aceasta, fiind disponibil spre vânzare într-o ediţie de numai 2.000 de unităţi în 19 ţări din Europa, din Suedia până în Spania şi din Franţa până în Ungaria.

 

 

Cele mai citite stiri