Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Competiţia "Hyundai Skills for Future" şi-a desemnat câştigătorii

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Alexandru Ionescu
15 iunie, 2015
Competiţia “Hyundai Skills for Future”, prin care elevii sunt încurajaţi să-şi dezvolte abilităţile antreprenoriale şi în cadrul căreia a participat şi o echipă din România, a ajuns la final, fiind câştigată de echipa “SoberDrive”, din Marea Britanie.

Tinerii câştigători au conceput un proiect de responsabilitate socială, în domeniul reducerii incidentelor în trafic datorate consumului de alcool. Piaţa identificată fiind extrem de largă, tinerii consideră că produsul lor poate fi aplicat în numeroase domenii, se arată într-un comunicat de presă.

Anul acesta, cei mai buni 98 de elevi şi-au demonstrat capacităţile antreprenoriale în cadrul competiţiei “Hyundai Skills for the Future”. Finala europeană a avut loc în Praga, Cehia, în perioada 08-10 iunie, în cadrul căreia au participat tineri proveniţi din 15 ţări, printre care şi România, aceştia fiind susţinuţi de 15 voluntari ai companiei, dar şi de 23 de profesori.

„Skills for Future” este o iniţiativă a Junior Achievement Europa şi Hyundai Motor Europa, care are ca scop îmbunătăţirea experienţei elevilor prin adăugarea unei componente practice, care să contribuie la educaţia lor.  “Felicitări SoberDrive pentru premiul obţinut în această competiţie extrem de dură. Prin programul Skills for the Future sperăm să contribuim la ameliorarea decalajului de competenţe pe piaţa locurilor de muncă din Europa, să creştem gradul de atractivitate al tinerilor pentru angajatorii din domeniul auto şi nu numai. (...)”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer Hyundai Motor Europa.

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501