Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

P3, parteneriat nou cu cei de la Carrefour

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Laura Cioba
23 noiembrie, 2015
Dezvoltatorul și managerul de prorietăți pan-europene de logistică, P3 anunță pre-închirierea clădirii. Aceasta prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafață totală de 81.000 metri pătrați pentru Carrefour.

Noul complex Carrefour va include un depozit existent și un spațiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 m2 . Este prima construcție de tip Build-to-Suit demarată de P3 în România, de la achiziția P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din țară. Noile clădiri vor mări portofoliul total al P3 în România, portofoliu ce cuprinde deja opt depozite, la aproximativ 270.000 m2.

„Este unul dintre cele mai mari contracte încheiate anul acesta de P3 pe piața logistică din Europa Centrală și de Est. Faptul că o companie de calitatea și dimensiunea Carrefour a devenit clientul nostru, într-un proiect de o asemenea amploare, este o mare realizare pentru P3. România crește rapid ca piață, iar ambițiile noastre sunt foarte mari aici. După ce am achiziționat P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din țară, la începutul acestui an, suntem foarte entuziasmați să facem un nou pas cu primul nostru proiect Build-to-Suit. Această tranzacție certifică numeroasele calități ale parcului, inclusiv locația și facilitățile lui, dar și capacitatea P3 de a livra clădiri concepute după nevoile clienților, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. Carrefour este unul dintre clienții noștri în Franța și suntem încântați să colaborăm cu ei și în România”, a declarat Ian Worboys, CEO-ul P3.

Construcția primei clădiri a început în octombrie 2015, spațiile logistice urmând a fi predate în mai multe etape, în perioada aprilie-octombrie 2016.

„Odată cu succesul business-ului nostru multivalent a venit și nevoia de a ne extinde depozitele în nord-vestul Bucureștiului. De aceea, ne-am propus să dublăm spațiul pe care-l ocupăm prin construcția de noi clădiri Build-to-Suit, realizate după cele mai înalte standarde de mediu, pentru a ne adapta nevoilor noastre din prezent și din viitor”, a punctat și Anca Damour, Director of Property & Corporate Affairs al Carrefour.

Poziționat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, lângă București, parcul P3 Bucharest este ocupat în totalitate, în prezent. În plus, dispune de teren care permite dezvoltarea a 114.000 m2de spații suplimentare, cu unități începând de la 4.000 m2și până la 40.000 m2..

 

Cele mai citite stiri