Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Merck Sharp & Dohme, prelungire de contract cu Kuehne + Nagel

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Alexandru Ionescu
09 decembrie, 2015
Merck Sharp & Dohme (MSD), unul dintre cei mai mari lideri mondiali din domeniul farmaceutic și-a extins contractul în ceea ce privesc transporturile rutiere cu Kuehne + Nagel în Europa, Orientul Mijlociu, Africa(EMEA) și America de Nord pentru încă 2 ani.

Din anul 2012, MSD folosește KN PharmaChain, o soluție a lanțului de aprovizionare de specialitate conceput pentru nevoile industriei farmaceutice și medicale, se arată într-un comunicat al companiei logistice. În cadrul cooperării, Kuehne + Nagel va continua să gestioneze certificatele GXP, FTL (Full-Truck-Load) și LTL (Less-than-Truck-Load), servicii de control al temperaturii pentru produsele farmaceutice din regiunea EMEA și în America de Nord.

În plus, Kuehne + Nagel organizează și execută transportul de produse farmaceutice paletizate de la locațiile de producție MSD din Europa și America de Nord la centrele de distribuție la nivel mondial. Aici, produsele MSD sunt gestionate și controlate de către o echipă dedicată de specialiști în domeniul farmaceutic a Kuehne + Nagel într-un mediu special conceput pentru a satisface liniile directoare GXP.

 

Cele mai citite stiri