Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Proiecția în viitor a intralogisticii: LogiMAT 2016

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Stefania-Alina Hasan
11 februarie, 2016
În perioada 8-10 martie va avea loc la Stuttgart Târgul Comercial Internațional pentru Distribuția, Manipularea Materialelor și Fluxul Informațional LogiMAT, dedicat produselor, serviciilor şi soluţiilor inovative în transporturile comerciale, expediţii de mărfuri şi canale logistice. Evenimentul va fi găzduit de Trade Fair Centre, unde peste 1.200 de expozanți internaționali din 32 de țări își vor putea prezenta soluțiile intralogistice.
„Soluțiile oferite aici subliniază modurile în care companiile pot optimiza procesele lor intralogistice, permițându-le astfel să fie inovatoare și să facă față provocărilor cu care se vor confrunta în viitor”, a declarat Peter Kazander, directorul Euroexpo Messe-und Kongress-GmbH, Mȕnich.
Expozanți din toate segmentele acestui sector vor aborda tendințele industriei 4.0 și internetul obiectelor. Secțiunile expoziție la LogiMAT sunt stabilite în funcție de segment, iar cea mai mare secțiune este preluată de expozanți de materiale de manipulare tehnologice, construcții, depozitare și echipamente de exploatare.
Gama de produse expuse va include premiere mondiale, cum ar fi portalul de scanare complet automat pentru aplicațiile logistice bazat pe tehnologia de procesare a imaginii, precum și roboți de transport care se pot deplasa liber în spațiu. Vor putea fi inspectate rafturi de depozitare cu tunel integrat de citire și module de ridicare verticale pentru manipularea și depozitarea pieselor mici care pot deplasa cinci recipiente atât pe verticală cât și pe orizontală. Alte produse noi includ vehicule fără șofer de transport și o nouă soluție de telefonie mobilă pentru descărcare și încărcare paleți de bunuri din containere.
Vor fi prezenți dezvoltatori și furnizori de software pentru logistică, care vor prezenta noile produse, sisteme, module și îmbunătățiri funcționale în procesul de control, rețele de date și de prelucrare a informațiilor.  Cele mai noi soluții de comerț de export și sisteme de procesare vamală dar și o premieră mondială: un stivuitor cu localizare pe baza laserului, fără puncte de referință convenționale sau baze se vor prezenta în cadrul evenimentului. 
Printre alți producători va fi prezent și Jungheinrich, de la Hamburg, care va prezenta în cadrul acestui eveniment o diversitate de stivuitoare și soluții intralogistice dar și un nou produs, electrostivuitorul stacker/order picker trilateral al seriei 5, destinat culoarelor înguste. Cu această ocazie va fi organizat un curs-test, special pentru a demonstra avantajele EKX live. Vor putea fi urmărite atât sistemul de management al depozitului și interfața logistică a companiei, cât și soluțiile integrate și holistice intralogistice pentru depozite manuale cât și complet automatizate. 
 
 
 
 
Cele mai citite stiri