Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

A 31 a ediție Bauma va avea loc în aprilie, la Münich

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Stefania-Alina Hasan
12 februarie, 2016
Anul acesta va avea loc a 31 a ediție Bauma, între 11-17 aprilie, la Münich, eveniment cu un număr mare atât de expozanți: producători, furnizori de servicii și distribuitori de conducere, cât și de participanți: oameni de știință, directori ai firmelor de construcții, ingineri sau logisticieni.

De-a lungul anilor s-a consacrat în ceea ce privește grandoarea târgului, astfel încât anul 2013 un număr impresionant de 535,065 de vizitatori din peste 200 de țări au participat la Bauma . Cu peste 200.000 de vizitatori din afara Germaniei, numărul de participanți internaționali a fost mai mare decât oricând înainte. In total, 3421 de expozanți din 57 de țări au prezentat cele mai noi produse și inovații în construcții și utilaje miniere pe un spațiu de expoziție record de 575.000 de metri pătrați. Cu aceste cifre, ultima ediție a Bauma a spart toate recordurile anterioare pentru numere de expozant, spațiu de expoziție și numărul de vizitatori.

Prima ediție Bauma a avut loc în 1954 și a ocupat 20.000 de metri pătrați. În anii 1950 a fost un spectacol anual însă în zilele noastre are loc o dată la trei ani. După cum se poate vedea, nici Bauma și nici compania nu stă pe loc: În ultimii ani, Messe München a dovedit competență la nivel mondial în organizarea de târguri internaționale pentru constructii. Conceptul de succes din spatele Bauma a fost transferat la o serie de țări din afara Germaniei, precum China, India și Africa de Sud, in fiecare caz, luându-se în considerare nevoile acestor piețe regionale.

Alături de ceilalți expozanți, Jungheinrich va aduce la Bauma 2016 toată gama de stivuitoare fabricate, chiar în Bavaria, la uzina din Moosburg. Aceasta include stivuitoarele cu motorizări diesel si GPL, cu trasmisie hidrodinamică dar și cu transmisie hidrostatică. Atât motostivuitoarele cât și electrostivuitoarele Jungheinrich, sunt echipamente robuste și foarte fiabile, concepute pentru a face față aplicațiilor mai deosebite, chiar și în medii de praf sau umezeală.

Pe lângă stivuitoarele cu contragreutate, Jungheinrich va mai aduce o gamă largă de echipamente electrice de transport și transfer paletat dedicate dealer-ilor de materiale de construcții. Aici este inclus și transpaletul electric pietonal, EJC 214z, cu o capacitate de ridicare de 1.4 tone și catarg Triplex, pentru stivuirea paleților la o înălțime maximă de până la 5350mm.

Cele mai citite stiri