Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Premiile Oscar ale industriei de intralogistică: IFOY 2016

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Stefania-Alina Hasan
15 februarie, 2016
În data de 12 ianuarie au fost anunțate nominalizările pentru International Forklift Of The Year (IFOY) 2016, fiind alese pentru runda finală un număr de 13 stivuitoare de la BYD, Crown, Jungheinrich, SSI Schäfer, Still și Toyota Stivuitoare.

Titlul „Stivuitorul anului” (IFOY) recunoaște cele mai bune materiale de manipulare ale anului, echipamente și soluții intralogistice. Scopul acestei organizații non-profit este de a documenta capacitatea de performanță și unitatea inovatoare a sectorului de manipulare și materiale intralogistice, contribuind la creșterea competitivității și vizibilității întregului sector intralogistic. Câștigătorii premiului IFOY sunt selectați o dată pe an de către un juriu independent format din jurnaliști din 16 țări ale întregii lumi.

Premiul IFOY apreciază gradul de inovație, valoarea în materie de inginerie, proiectare, ergonomie, manipulare, siguranță, eficiență a costurilor și durabilitatea. Criteriile principale pentru evaluarea soluțiilor intralogistice includ noutatea, beneficiile aduse utilizatorului, durabilitatea și posibilitatea de comercializare.

Jungheinrich, a obținut două nominalizări, una dintre ele fiind cu un utilaj cu totul nou, electrostivuitorul trilateral pentru picking la înălțime EKX 516, la categoria Warehouse Trucks Highlifters (echipamentele de depozit pentru ridicare la înălțimi mari), iar cea de-a doua la categoria Low Lifters, pentru soluția sa de optimizare a fluxurilor de mărfuri – EZS 5100/GTE 312.

Cele mai citite stiri