Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

În Italia se lansează „buddybank”, o bancă accesibilă numai de pe telefonul mobil

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: transporter.ro
19 februarie, 2016
Prin intermediul noii tehnologii, buddybank va putea identifica automat clienții, în doar câteva secunde, fără ca aceștia să treacă prin întrebări de securitate sau alți pași.

În acelaşi timp, clienții îşi vor putea deschide un cont buddybank în câteva minute pentru a accesa credite instant, a face tranzacții sau pentru a-și îndeplini alte obiective personale. Spre exemplu, cei care se pregătesc pentru un maraton ce va avea loc într-un alt oraș și nu au timp să-și planifice plecarea, se pot baza pe buddybank să îi ajute în organizarea călătoriei și planificarea bugetului.

Denumirea acestui start up înglobează misiunea sa și anume aceea de a fi un „prieten” mereu alături de client; permanent pregătit să ajute și să ofere sfaturi utile. Noua bancă, buddybank, va pune la dispoziția clienților trei produse financiare tradiționale – conturi curente, carduri de credit/debit și credite de nevoi personale. La acestea se adaugă un serviciu de relații cu clienții 24/7 disponibil prin webchat și telefon, care poate oferi sprijin în activități de zi cu zi, precum realizarea de rezervări în restaurante, rezervări de taxi sau planificarea călătoriilor. Prima piață pe care va opera buddybank va fi cea din Italia.

Buddybank își va începe activitatea la 1 ianuarie 2017, ca subsidiară deținută integral de UniCredit S.p.A. Cu o investiție inițială de 50 de milioane de euro, start-up-ul urmăreşte să atragă un milion de clienți în Italia după cinci ani de la lansare şi să îşi acopere costurile începând cu al treilea an, la un număr de 300.000 de clienţi.

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501