Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Autostrada Transilvania, gata până în 2020

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Dan Barbu
23 februarie, 2016
Autostrada Transilvania a fost subiectul dezbaterii de la "Ora Guvernului" din plenul Camerei Deputaților, la care a participat ministrul Transporturilor, Dan Costescu.
 
Întrebat care este termenul pentru finalizarea Autostrăzii A3, ministrul Dan Costescu a precizat că nu îi place să dea termene, având în vedere mandatul scurt pe care îl are Guvernul Cioloș, însă a spus că, în opinia sa, dacă se respectă termenele actuale pentru tronsoane, A3 ar putea fi dată în folosință până în 2020.
 
"Știți că nu îmi plac promisiunile de genul acesta având în vedere și mandatul meu limitat. Eu v-am prezentat ce vom face noi în următoarele mai puțin de nouă luni pe care le mai avem. Termenele pentru sectoarele parțiale care vor fi date în folosință au fost prezentate și în plenul Senatului și în plenul Camerei. Prefer să mă opresc la ele, cu toate că, evident, colegii lucrează și la termenul mare, care este derivat din termenele mici. Avem termene și pentru acestea, începând, să zicem, din 2017 și până în 2020. Dacă se vor respecta procedurile care au fost puse și va intra și ordonanța pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructură, este posibil să fie gata până în 2020, pentru unele tronsoane chiar cu devansări de termene", a spus Costescu.
 
Cele mai citite stiri