Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Punctele de trecere a frontierei bulgaro-elene sunt din nou blocate. Situația se schimbă de la o zi la alta, cozile cresc

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: transporter.ro
24 februarie, 2016
Protestele fermierilor eleni au blocat din nou punctele de trecere a frontierei dintre Bulgaria și Grecia. Miercuri dimineața, situația nu oferă prea multe motive de optimism. Vama Kulata – Promachonas este închisă în continuare și s-a format deja o coloană la care așteaptă și tiruri românești.

Vama Ilinden-Exochi va fi blocată în intervalul 15-19, dar la noapte va fi deschis. Cel de-al treilea punct de trecere, Ormeniou , este deocamdată deschis, însă nu se știe pentru cât timp pentru că situația se schimbă de la o zi la alta.

Purtătorul de cuvând al Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) spune că nu s-au înregistrat progrese în ce privește discuțiile cu partea elenă, așa că sfatul său este următorul: „Cine poate să rămână acasă, să rămână acasă”.

Fermierii greci protestează pe mai bine de o lună împotriva reformelor fiscale și a modificării sistemului de pensii impuse de UE blocând rutele de tranzit transfrontalier folosite de transportatorii europeni.

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501