Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Ministrul Dan Costescu și șeful CNADNR, Cătălin Homor, s-au întâlnit la șantierul Gilău - Nădășelu

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: transporter.ro
26 februarie, 2016
O adevărată „vizită de lucru” s-a desfășurat astăzi la șantierul sectorului de autostradă Gilău – Nădășelu și la celelalte șantiere ale autostrăzii Transilvania.

Șeful de la Transporturi, Dan Costescu, și Directorul general CNADNR, Cătălin Homor, au inspectat împreună șantierele autostrăzii Gilău - Nădășelu și toate loturile aferente autostrăzii Sebeș - Turda. Sectorul de autostradă Gilău – Nădășelu a ridicat probleme, după cum Transporter a informat aici.

„Suntem la început de an și la deschiderea șantierelor vreau ca mobilizarea să fie la nivel de 100% pentru toți antreprenorii”, a spus Cătălin Homor, directorul general al CNADNR SA. „Ca să recuperăm și să ajungem să respectăm graficele de execuție, va trebui ca toată lumea să fie implicată la capacitate maximă și fiecare să-si facă treaba așa cum trebuie. Le-am solicitat angajaților din companie să urmărească responsabil desfășurarea proiectelor, astfel încât la finalul acestui an să avem și proiecte finalizate, nu numai cu probleme", a mai spus Homor.

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501