Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Scandalul Volkswagen ia o nouă turnură

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Stefania-Alina Hasan
29 februarie, 2016
Fostul director executiv Martin Winterkorn a fost informat că producător de autovehicule a spus autorităților de reglementare că a folosit dispozitive de falsificare cu două săptămâni înainte de a deveni public scandalul.
Acesta a spus că a intrat în posesia unei scrisori trimise de către un manager anonim direct, moment în care a declarat: „În conversație din 03.09.2015 cu autoritățile de reglementare CARB (California Air Resources Board), a fost recunoscută utilizarea dispozitivelor”.
Michael Horn, directorul din S.U.A. al Volkswagen a declarat în audiția din octombrie despre faptul că autoritățile de reglementtare au fost înștiințate de folosirea dispozitivelor. 
O scrisoare îndreptată către fostul CEO-ul ar putea da greutate în cazurile acționarilor care intenționează să dea în judecată Volkswagen pentru compensare, dat fiind faptul că publicul trebuia înștiințat imediat ce a fost conștientizată problema. 
Un purtător de cuvânt al Volkswagen a declarat că nu există comentarii din partea companiei în privința eventualelor investigații. 
    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501