Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Creștere de 70% a rezervărilor de vacanțe exotice

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Stefania-Alina Hasan
04 martie, 2016
Chiar de la începutul anului, românii au profitat din plin de perioada promoțiilor și reducerilor de tip early booking, dar și de promoțiile companiilor aeriene pentru a-și rezerva sejururi în destinații exotice.
 
Agenția de turism Eturia a înregistrat o creștere spectaculoasă de 70% a numarului de rezervări față de aceeași perioadă a anului trecut.
„Această creștere a solicitărilor vine pe fondul unei preferințe crescute a românilor pentru vacanțele în destinații exotice care se manifestă în ultimul an, combinată cu perioada de reduceri și early booking, ce au condus la un număr semnificativ mai mare de români care au optat pentru vacanțele din portofoliul nostru. Sperăm să păstram trendul crescător și să continuăm să îi mulțumim pe clienții noștri nu doar prin calitate, ci și prin prețuri, datorită parteneriatelor noastre tot mai puternice cu hotelieri din străinătate”, a declarat Sorin Stoica, co-proprietar Eturia.
Cele mai căutate destinații în această perioadă sunt: Maldive, Thailanda, Republica Dominicană, Mexic, Cuba sau Mauritius.
    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501