Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Decizii adoptate de ASF

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Stefania-Alina Hasan
10 martie, 2016
Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, în şedinţa de ieri, două proiecte de normă emise în aplicarea Legii nr. 246/2015 privind redresarea şi rezoluţia asigurătorilor, ca urmare a comentariilor şi observaţiilor primite în urma procesului de consultare publică. 
 
În cadrul aceleiași întâlniri fost aprobat atât Regulamentul privind aplicarea principiilor de guvernanţă corporativă de către entităţi autorizate, reglementate şi supravegheate de ASF, cât și proiectul Normei privind raportările periodice ale societăţilor de asigurare şi/sau de reasigurare.
Pe lângă acestea, a fost aprobat și  prospectul întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti S.A. a acţiunilor emise de Societatea de Construcţii Napoca S.A., Cluj - Napoca.
115 agenţi au fost propuşi pentru avizare şi reavizare, în vederea desfăşurării activităţilor de marketing pentru fonduri de pensii, fiind retrase avizele pentru alţi 25 agenţi de marketing. 
Proiectul va fi publicat pe site-ul ASF pentru consultare publică, timp de zece zile iar Normele vor fi transmise pentru publicare Monitorului Oficial al României.
    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501