Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Porti Deschise in reteaua service Dacia

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Dan Athanasiu
01 aprilie, 2011
In perioada 31 martie - 2 aprilie 2011, Dacia organizeaza o operatiune Porti Deschise in reteaua sa. In aceasta perioada, clientii marcii vor beneficia de oferte speciale la anvelope de vara, precum si la alte piese de schimb si accesorii originale Dacia.

In cele trei zile ale actiunii, clientii, posesori ai unui vehicul marca Dacia, vor putea achizitiona pneuri de vara la preturi promotionale incepand de la 169 lei, beneficiind in plus de montaj si echilibrare gratuite.

Mai mult, la cumpararea unui set de doua, de patru anvelope de vara sau 4 roti complete (anvelope+jante), clientii vor primi si cupoane valorice in functie de pachetul de anvelope ales, acestea putand fi utilizate ulterior in cadrul retelei autorizate Dacia pentru operatiuni service sau pentru achizitionarea de piese de origine si accesorii.

In cazul in care clientii detin deja anvelope de vara, pot beneficia in aceasta perioada in reteaua Dacia de 50% reducere la montaj si echilibrare anvelope.

Pe durata Portilor Deschise, posesorii de vehicule Dacia vor beneficia de cele mai bune preturi pentru senzorii de parcare si sistemele de navigatie GPS, precum si de pachete de franare si climatizare la preturi speciale.

Cele mai citite stiri