Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Adrian Criţ, RATB: Modul de actiune si lipsa de comunicare ma duc cu gandul la practici dintr-o alta epoca

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Ana Oprea
09 noiembrie, 2011
Fostul sau actualul director al Regiei Autonome de transport Bucuresti (RATB) a aflat cu surprindere despre decizia Consiliului General al Municipiului Bucuresti  de a il inlocui din functie, nefiindu-i comunicate oficial si motivele.

Acesta considera ca in numai un an si jumatate a adus schimbari importante in structura RATB, am micsorat posturile de conducere si a restructurat zonele ineficiente, avand acum cu circa 700 de salariati mai putini. De asemenea, acesta sustine ca a luat masuri dure de stopare a furturilor de orice fel din regie si a aplicat sanctiuni la fel de dure angajatilor care nu-si  respecta sarcinile.

“In acelasi timp, am initiat o serie de proiecte care sa imbunatateasca transportul public, prin modernizari la nivelul parcului circulant si introducerea unor sisteme moderne  de plata si monitorizare. Poate cel mai important pas, cel mai recent, a fost legat de initiativa de a extinde reteaua de transport public in cartierele rezidentiale cele mai noi si in Ilfov.

Nu in ultimul rand, introducerea traseelor de noapte in Capitala, proiectul Bucharest City Tour, destinat celor care vor sa viziteze cele mai importante puncte ale orasului, dar si turismul ecumenic , au fost foarte bine primite de cetateni si de turistii straini. Cu siguranta, decizia nu a fost una tipic manageriala, legata de rezultate sub asteptari. Modul de actiune si lipsa de comunicare, vadite in acest caz, ma duc cu gandul la practici dintr-o alta epoca, de care credeam ca am scapat. Cert e ca proiectele trebuie sa continue, iar Regia Autonoma de Transport Bucuresti  trebuie sa isi depaseasca propria inertie si mentalitatile invechite, pentru a deveni  flexibila, dinamica si mai aproape de oameni,” a declarat pentru revista Transporter Adrian Crit.

Cele mai citite stiri