Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Biletele de autocar pot fi achiziţionate şi de la terminalele ZebraPay

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Ana Oprea
01 februarie, 2012
Compania ZebraPay a introdus în parteneriat cu Autogări.RO plata în numerar pentru biletele de autocar. Noua metodă de comercializare a biletelor de autocar permite călătorilor achiziţionarea biletelor pentru orice traseu din reţeaua Autogări.RO fără să mai piardă timpul la cozile de la casierii.

Printre companiile de transport partenere Autogări.RO se numără Simpa Trans, Sir Trans, GSM Trans, Comanto Trans, Massaro Trans, Teisa, Apetrans, Horas şi Marina Travel.

Folosind ecranul touchscreen al terminalului și urmând doar câţiva pași simpli călătorul îşi poate achiziționa biletul pentru traseul dorit. Astfel, călătorul trebuie doar să aleagă cursa dorită și să introducă datele de călătorie. După efectuarea plăţii prin introducerea în aparat a sumei solicitate, acesta va primi un tichet cu toate detaliile călătoriei. Cu acest tichet călătorul se va prezenta la îmbarcare unde va avea locurile rezervate. 

Rețeaua terminalelor de plată ZebraPay numără peste 500 de terminale amplasate în locații din peste 27 de orașe importante din țară, în rețele precum Billa, Cora, Diverta, Galeria Real, Kaufland, Metro Cash&Carry, benzinăriile Rompetrol, dar și în magazine de proximitate, pieţe, spitale sau universități.

În prezent, ZebraPay are încheiate contracte cu 15 companii importante oferind posibilitatea consumatorilor de a cumpăra direct de la teminalele de plată ZebraPay servicii diverse de la  credit pentru cartele de telefonie mobilă, cartele pentru convorbiri internaţionale şi PIN-uri pentru plăţi online, la abonamente de presă, licenţe software, jocuri, muzică, cupoane de reducere sau viniete pentru România şi Ungaria.

“Prioritatea noastră pentru următoarea perioadă continuă să fie extinderea reţelei de terminale de plată ZebraPay şi încheierea de noi parteneriate oferind clienţilor ZebraPay accesul la o gamă cât mai largă de servicii”, a declarat Adrian Badea, Directorul Executiv al ZebraPay.

“Prin lansarea colaborării cu ZebraPay venim în întâmpinarea clienţilor noştri punându-le la dispoziţie o rețea națională de puncte de plată în numerar pentru biletele de călătorie cu autocarul pe rute dintre cele mai diverse. În plus, plata la terminalele ZebraPay poate fi mai accesibilă călătorilor datorită amplasării acestora în zone cu trafic intens", a declarat Paul Cranja, Director Comercial al Bileteria SRL.

Cele mai citite stiri