Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Cifra de afaceri de aproape 3.8 de miliarde de euro in 2011 pentru GEFCO

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: transporter.ro
09 aprilie, 2012
Grupul GEFCO a raportat o cifra de afaceri de aproape 3.8 de miliarde de euro in 2011, cu o crestere de aproximativ 13% fata de 2010.

Autor: Cristian Ionescu

Aceasta extindere a fost posibila datorita deschiderii noilor filiale si a procesului major de crestere externa a grupului. Astfel, cei de la GEFCO au castigat noi clienti in toate sectoarele industriale, iar venitul operational a atins un nivel record pentru cu o valoare de 223 de milioane de euro, reprezentand aproape 6% din cifra de afaceri a grupului francez.

GEFCO isi continua cresterea internationala in Asia, Europa Centrala si de Est (o creştere de 25%) si in America de Sud (o crestere de 15%). Deschiderea de noi filiale in Bulgaria si Kazahstan confirma dezvoltarea grupului in Europa de Est si Asia Centrala.

In iunie 2011 GEFCO a achizitionat 70% din actiunile Gruppo Mercurio, o companie italiana specializata in logistica auto, prezenta pe cinci continente. Acest lucru a reprezentat un pas important pentru grup, permitandu-iastfelsa-si consolideze pozitia internationala si sa-si accelereze dezvoltarea in Asia, in special India.

2012 va fi un an decisiv pentru GEFCO ca urmare a deciziei grupului PSA Peugeot Citroen din luna februarie de a-si deschide capitalul spre vanzare.

 

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501