Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Mercedes-Benz Antos va fi lansat la IAA 2012

Print
E-mail
Yahoo Messenger
Twitter
Facebook
FONT SIZE:

A

A

A

Autor: Aurelian Adrian Butoi
10 iulie, 2012
 

MULTIMEDIA | MAI MULTE FOTO

Daimler a anuntat ca noul Mercedes-Benz Antos va fi prezentat Salonul International de Autovehicule Comerciale care va avea loc la Hanovra in luna sepetembrie.

Noul Antos este prezentat ca fiind primul camion special destinat transportului de marfuri grele pe distante scurte. Designul exterior al lui Antos este extrem de asemanator cu cel al noului Actros, dar constructorul german asigura ca elementele noi care apar la acest model se preteaza perfect pe activitatea din spatiul urban.

Antos dispune de o gama larga de motoare diesel Euro VI, ce include trei motoare in linie cu sase cilindri, cu capacitati de 7,7 litri, 10,7 litri si 12,8 litri. Puterea de care dispun motoarele variaza de la 238 CP, pentru aplicatiile de categorie usoara, si pana la 510 CP pentru camioanele de sarcina grea, cu variante de remorca si semiremorca.

Noul Antos se lauda cu o capacitate bruta de incarcare intre 18 si 26 de tone si se adreseaza oricaror tipuri de transport la nivel urban sau pe distante scurte: alimentare, combustibil sau materiale de constructii.

    Cele mai citite stiri
    Cele mai citite articole
Cele mai vizualizate:
road-trip-2015

CURS VALUTAR

EUR 4.7081
USD 4.1377
GBP 5.3199
CHF 4.1501