Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  OPINIE. Statul precum polițistul în intersecție

  Autor: Aurelian Adrian Butoi
  04 ianuarie, 2014
  De câte ori nu vi s-a întâmplat să fiți blocați în trafic și să vă întrebați de ce se circulă atât de greoi, iar când ajungeți în intersecție să observați că un om al legii, de altfel bine intenționat, mai mult încurcă decât descurcă. Când se circulă bine într-o parte, se blochează în cealaltă. Cam așa merg lucrurile și cu legile menite să impulsioneze economia și colectarea taxelor la buget. „Polițiștii” din intersecțiile de pe holurile Guvernului nu reușesc altceva decât să pună bețe în roate celor care mai muncesc pe bune în România, și așa puțini. Toate acestea se întâmplă prin noul Cod al Insolvenței »

  VIDEO: Cum m-am plimbat cu Future Truck 2025, primul camion autonom din lume!

  Afară sunt 31 de grade, iar eu mă aflu într-un autocar în drumul către locaţia aleasă de Daimler special pentru acest eveniment! Privirea stă lipită de geam în căutare de urme ale istoriei recente, clădiri »

  „Podul prieteniei”, un defibrilator cardiac natural

  Joi, 4 iunie 2015, mă pregătesc să plec la Universitatea din Ruse, Bulgaria, unde prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans alături de preşedintele bulgar, Rosen Plevneliev, şi de ministrul român »

  Bancul zilei: De ce sunt mai scumpe autostrăzile în România?

  Odată cu publicarea planurilor mărețe ale autorităților de a construi peste 1.300 de km de autostrăzi până în 2030 au început să apară și ironiile. De făcut s-or face autostrăzi până la urmă, dar »

  Optimiști, vom fi mereu puternici

  Noi la Transporter suntem de obicei optimiști, nu pentru că așa e la modă sau pentru că așa ți se spune că trebuie să fii, ci pentru că avem dovezi că o atitudine optimistă funcționează în orice domeniu și mai ales »

  Traficul suntem noi

  Între 21 şi 23 mai, în Leipzig se desfăşoară Forumul Internaţional de Transport (International Transport Forum), a cărui temă centrală în acest an este „Transport pentru o lume în schimbare”. La »
  Cele mai citite stiri