Care este cel mai bun compresor de aer portabil?

compresor de aer portabil

Pentru a face față sarcinilor mici zilnice de bricolaj, este recomandată utilizarea unui compresor portabil. Cu acest echipament puteți umfla, capsa, curăța și lipici obiecte. Pentru a găsi modelul care se potrivește nevoilor dvs. de utilizare, trebuie să luați în considerare mai multe caracteristici.

Recomandarea noastra: Compresor aer fara ulei Steinhaus Start

Compresor aer fara ulei Steinhaus Start

Poate că nu aveți timp să comparați toate ofertele compresorului? Apoi vă vom pune pe traseul acestui compresor de la Steinhaus, care oferă o presiune optimă de 8 bar și un debit de aer de până la 85 L / min. În plus, este echipat cu un rezervor de 6 L pentru a efectua diversele umflături.

Echipat cu o priză rapidă, acest sistem este echipat cu un manometru cu compresor. Motorul său de 1,5 CP poate să funcționeze bine în timpul funcționării. De asemenea, dispozitivul este vândut cu câteva sfaturi pentru a simplifica sarcina. Nu mai vorbim de chiulasă fără ulei, care nu necesită întreținere.

Având în vedere compactitatea acestui echipament și mânerul ergonomic, este ușor de transportat. De asemenea, este ușor de utilizat, deoarece are doar un singur buton. Dispozitivul are de asemenea spațiu de stocare pentru cablu și unul mai mare pentru accesorii.

Avantaje:

Dispozitiv puternic: caracteristicile tehnice ale acestui echipament arată performanțele sale în utilizare. Acesta este cazul cu un debit de 85 L / min sau o presiune de 8 bar.

Datorită accesoriilor furnizate, dispozitivul este funcțional imediat după punerea în funcțiune.

Dezavantaje:

Componentele dificil de găsit: unii utilizatori nu au fost complet asigurați, deoarece piesele de schimb pentru dispozitiv nu par a fi ușor de găsit.

Ce este un compresor de aer portabil?

Acest tip de compresor este proiectat pentru a genera aer comprimat care este utilizat pentru a acționa o varietate de dispozitive. Se caracterizează prin prezența unui container de aer ușor transportabil. În timpul utilizării, beneficiați de practicitatea și ușurința acestui echipament, ceea ce face posibilă satisfacerea nevoilor de utilizare de zi cu zi. Majoritatea sunt echipate cu un rezervor cu o capacitate maximă de 20 de litri. Acest dispozitiv este ideal pentru intervenții ocazionale pe care doriți să le efectuați în aer liber.

Vezi si:  Cele mai bune compresoare de aer de pe piata

În ceea ce privește performanțele acestor dispozitive, performanța optimă este de 1,5 CP, în timp ce capacitatea de recirculare a aerului este de aproximativ 8 min 3 s / h. Pentru a putea lua cu tine oriunde fără restricții, toate modelele cântăresc maximum 4 kg.

În ceea ce privește sursa de alimentare pentru acest tip de dispozitiv, există mai multe opțiuni în funcție de articolul pe care îl alegeți. Unele modele sunt concepute pentru a fi conectate la o priză de 230 V, în timp ce altele sunt compatibile cu o priză pentru bricheta.

Criterii pentru alegerea unui compresor portabil

Cel mai bun compresor portabil nu este ușor de găsit din cauza abundenței ofertelor. Faceți timp pentru a lua în considerare aceste câteva caracteristici care sunt esențiale pentru achiziția dvs. pentru a vă găsi calea.

Performanța dispozitivului este primul criteriu pe baza căruia trebuie să aflați dacă doriți să achiziționați dispozitivul care îndeplinește scopurile prevăzute. Este un parametru exprimat în HP care vă oferă o idee despre performanța dispozitivului. Referind la acest factor, puteți defini tipurile de dispozitive pe care le puteți opera cu compresorul. O privire asupra PCM este, de asemenea, mai interesantă. Cu acest criteriu, puteți ști în avans cantitatea de aer care poate fi tratată de dispozitive.

Calitatea unității este, de asemenea, o prioritate dacă doriți ca aceasta să vă servească mulți ani. Dacă insistați în acest punct, puteți fi sigur că echipamentul satisface nevoile dvs. de utilizare. În acest caz, se recomandă alegerea articolelor de la mărci de top.

Ușoritatea de utilizare a acestui dispozitiv ar trebui să fie, de asemenea, de preferat la cercetare. De asemenea, ar trebui să fie ușor de utilizat. Prin urmare, un mâner ergonomic și curele sunt necesare pentru a facilita transportul. Experții recomandă, de asemenea, să preferați modelele mici, ușoare. În acest fel îl puteți deplasa fără probleme și nu ocupă prea mult spațiu în timpul utilizării sau depozitării.

Vezi si:  Cum alegem compresorul de aer potrivit?

În plus, trebuie să luați în considerare lungimea furtunului furnizat înainte de a decide cu privire la un produs pe care doriți să îl comandați. Cel mai bine este să alegeți modele în care această componentă poate fi extinsă, astfel încât să vă puteți bucura de o mai bună manipulare.

Zgomotul de funcționare determină, de asemenea, dacă este un model bun sau nu. Într-adevăr, acest factor este crucial pentru comoditatea utilizării. Cu toate acestea, un dispozitiv prea puternic nu ar fi plăcut de utilizat. De asemenea, aveți riscul de a deranja cartierul dacă îl utilizați. Ca ghid, sunetul generat nu trebuie să depășească 90 dB, ceea ce reprezintă o valoare foarte corectă. Cu toate acestea, există și modele mai liniștite, dacă faceți o cercetare puțin mai mare.

De asemenea, presiunea, exprimată în numerar, nu trebuie neglijată pentru a obține echipamentul care se potrivește nevoilor dvs. de utilizare. Acest factor este utilizat pentru a defini nivelul de compresie a aerului. O presiune scăzută este necesară pentru locuri de muncă mici, pe de altă parte ar trebui să fie ridicată pentru o muncă mai intensivă. În plus, este recomandat să reglați corect presiunea.

Capacitatea containerului este, de asemenea, una dintre caracteristicile care trebuie să se acorde prioritate dacă doriți să obțineți un instrument cu această componentă. Exprimat în litri, poate varia foarte mult în funcție de model.

Dacă parcurgeți toate aceste funcții, puteți achiziționa o versiune mai ieftină, deoarece nu mai trebuie să cheltuiți pentru funcțiile de care nu aveți nevoie.

Avantajele utilizării unui compresor portabil

Dacă, din diverse motive, sunteți încă reticent în achiziționarea unui compresor portabil, vă vom arăta toate avantajele utilizării acestui echipament.

Vezi si:  Cum folosim compresorul de aer?

Unul dintre punctele forte ale acestui echipament este marea sa practică, care se datorează greutății ușoare și dimensiunilor mici. Utilizarea sa este ideală și pentru depășirea lucrărilor punctuale. De asemenea, nu veți avea nicio problemă să găsiți un loc pentru acesta, chiar dacă lucrați într-un spațiu limitat. Roțile și mânerul acestui tip de mașină facilitează mișcarea și mai ușoară.

Majoritatea compresoarelor portabile funcționează de asemenea cu un motor electric. Din acest motiv, modelele cu fir sunt alimentate pur și simplu printr-o priză de 230 V. Modelele wireless, pe de altă parte, sunt echipate cu o baterie de 12 V care poate fi alimentată de o brichetă din mașină.

Având în vedere aceste surse de energie asumate și funcționarea fără ulei, acest tip de compresor nu produce fum periculos pentru dumneavoastră și pentru mediu. Și asta nu este totul, pentru că utilizatorii apreciază operația silențioasă. Zgomotul de funcționare este reglat astfel încât să nu provoace niciun inconvenient.

Utilizarea acestui echipament se dovedește a fi, de asemenea, foarte interesantă, deoarece necesită o întreținere mică, indiferent de frecvența de utilizare. De asemenea, beneficiază de un design multitasking care îi permite să opereze toate dispozitivele folosite pentru a face lucrări mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *