Cel mai bun suport auto pentru telefonul tau

cel mai bun suport auto pentru telefon

Manevrarea telefonului în timpul conducerii poate fi periculoasă, motiv pentru care este important să achiziționați un suport auto special. Dacă aveți probleme să vă alegeți, vă vom prezenta două dintre cele mai bune produse de pe piață. În primul rând, vă recomandăm cadrul aerian Yesido, care oferă o fiabilitate mare datorită calității și designului său. Este un dispozitiv foarte la îndemână cu care vă puteți poziționa cu ușurință smartphone-ul. Ai putea fi, de asemenea, sedus de suportul auto de la Samsung , care are o placă magnetică pentru a menține telefonul eficient.

01. Suport auto universal Samsung EE-V200SABEGWW

Suport auto universal Samsung EE-V200SABEGWW

Nu trebuie să căutați mai departe pentru a afla de unde să cumpărați cel mai bun suport pentru telefonul auto cu acest Samsung EEV200SABEGWW. Acest accesoriu are o ventuză care este fixată în siguranță pe suprafața pe care o atașați. Pentru a optimiza aderența, acest produs are o bază circulară.

De asemenea, are o construcție robustă care îi permite să țină laptopul în siguranță în loc, astfel încât să nu poată cădea. Datorită designului universal al acestui suport pentru telefonul Samsung Samsung, acesta se potrivește tuturor dispozitivelor mobile Samsung de la 4 până la 5,5 inci. Și asta nu este totul, pentru că poate fi folosit și cu telefoane de la alte mărci.

În plus, picioarele pot fi ușor strânse în funcție de dimensiunile smartphone-ului. În utilizare, poate fi rotit cu 360 ° pentru a vă oferi avantajele unui mod de citire a peisajului. De asemenea, este important să rețineți că aceste accesorii pot fi ușor instalate și eliminate.

Ce ne place:

Fiabilitate: mulțumită ventuzei integrate pe acest suport, oferă o aderență excelentă la parbrizul mașinii. În acest fel, nu există riscul ca telefonul să cadă.

Compatibilitate largă: a fost dezvoltat în principal pentru telefoanele Samsung și acceptă și alte dispozitive mobile datorită picioarelor reglabile.

Eficiență: datorită rotației la 360 ° a acestui dispozitiv, este posibil să alegeți unghiul de vizualizare al telefonului dvs. mobil.

Ce nu ne place:

Conexiune imposibilă: în timp ce unii utilizatori au susținut că conexiunea este gestionabilă, alții au întâmpinat multe dificultăți în utilizarea acesteia.

02. Suport magnetic Tellur MCM3

Suport magnetic Tellur MCM3

Adesea este dificil să știi de unde să cumperi un nou suport pentru telefonul auto, deoarece oferta este foarte extinsă. Pentru a face o investiție bună, puteți alege acest produs, care este un set de două paranteze de înaltă calitate. Acesta este fabricat din aluminiu si foarte rezistent la uzură. În plus, calitatea sa se reflectă în durata de viață.

Cele patru plăci magnetice furnizate cu acest dispozitiv asigură menținerea în siguranță a telefoanelor, în ciuda deplasării în vehicul. Aceste elemente nu afectează în niciun fel semnalul de pe smartphone-uri. Datorită cauciucului folosit, acest suport ieftin poate fi plasat cu ușurință pe grila de ventilație.

Acest suport de telefon pentru mașină magnetică este potrivit pentru toate smartphone-urile și GPS-ul și vă ajută să conduceți în siguranță. Datorită construcției sale rotative, o puteți roti în unghiul de vizualizare dorit. Și asta nu este totul, nu va ocupa mult spațiu din cauza dimensiunilor mici. În plus, este nevoie doar de câțiva pași simpli pentru a atașa telefonul mobil la acesta.

Ce ne place:

Rezistență: brandul Telur oferă un set de două suporturi din aluminiu care beneficiază de o calitate de construcție incomparabilă.

Utilizare sigură: telefonul dvs. este sigur în legătură cu acest produs, deoarece plăcile magnetice garantează rezistența maximă.

Confort: Unitatea oferă o bună vizualizare unghi datorită posibilității de a roti. De asemenea, este suficient de mică și nu provoacă niciun inconvenient în mașină.

Ce nu ne place:

Dimensiunea plăcilor: Conform constatărilor mai multor utilizatori, plăcile rotunde au fost destul de mici, așa că trebuie să aveți mare grijă atunci când atașați plăcile pentru a preveni căderea telefonului.

03. Suport auto universal A+ Holder J2

Suport auto universal A+ Holder J2

Dacă aveți dificultăți să întrebați ce suport pentru telefonul auto, alegeți acest model. Este un produs confecționat din materiale de calitate care îi garantează rezistența. Prin designul său versatil, poate suporta majoritatea smartphone-urilor și se potrivește aproape în orice mașină.

Unul dintre punctele forte ale acestui suport pentru telefoane auto este capacitatea optimă de reținere, care asigură o utilizare sigură. Aparatul este echipat cu silicon de înaltă calitate. În acest fel, smartphone-ul este foarte stabil, indiferent de mișcările vehiculului.

Datorită acestui articol, puteți poziționa cu ușurință telefonul mobil cu o singură mână. Poate fi așezat cu ușurință pe grilele de ventilație ale vehiculului. Înainte de a proiecta acest model, acesta combină discreția și eficiența. În plus, beneficiază de un design compact care reduce cerințele de spațiu.

Ce ne place:

Versatilitate: acest suport de înaltă calitate poate reține toate smartphone-urile de până la 5 inci. Poate fi folosit și în majoritatea mașinilor de pe șosea astăzi.

Fiabilitate: siliconul utilizat în acest produs oferă o aderență bună pentru telefoane, astfel încât acestea să fie stabilizate în orice circumstanțe.

Vezi si:  Există riscul de interferențe magnetice în cazul suporturilor auto magnetice?

Practicitate: datorită designului său, acest dispozitiv poate fi instalat cu ușurință la nivelul grilei de ventilație. De asemenea, este foarte ușor de utilizat cu o mână.

Ce nu ne place:

Cost ridicat: Mulți cumpărători au descoperit că prețul acestui produs a fost deosebit de ridicat în comparație cu alte articole cu aceeași calitate de fabricație.

04. Suport auto universal A+, cu incarcare wireless, Fast Charging 10W

Suport auto universal A+, cu incarcare wireless, Fast Charging 10W

Designul acestui model te-ar putea convinge dacă cauți cel mai puternic produs de pe piață. Este un articol cu ​​mai multe scopuri, care este utilizat în principal pentru a ține telefonul, astfel încât să nu cadă în mișcare. De asemenea, servește ca încărcător și funcționează cu 3 moduri de încărcare: 10 W, 7,5 W și 5 W.

Mulți cumpărători aleg acest suport pentru telefon cu grilă ventilat, deoarece acceptă o varietate de telefoane. În plus, are un slot de răcire și un sistem de circuit avansat care protejează telefonul de supraîncărcare și supraîncălzire.

Suportul se fixează cu ușurință pe grilele de ventilație convenționale ale mașinii, utilizând clema cu o crestătură mică. De asemenea, este posibil să alegeți unghiul de vizualizare, deoarece suportul poate fi rotit prin 360 °. Dacă cumpărați acest articol, veți fi mulțumit de instalarea și manipularea ușoară.

Ce ne place:

Multifuncțional: achiziționarea acestui dispozitiv este foarte interesantă, deoarece combină funcțiile unui operator de transport și, de asemenea, un încărcător telefonic cu conexiunea USB-C integrată.

Fiabilitate: Datorită orificiului de aer și a mecanismului avansat de comutare care previne riscuri precum suprasarcina, puteți utiliza acest dispozitiv cu încredere.

Ce nu ne place:

Instrucțiuni vagi: manualul care vine cu acest produs ar trebui să fie ușor de utilizat, dar informațiile pe care le conține nu au fost întotdeauna ușor de înțeles de către utilizatori.

05. Suport auto Hama, Universal

Suport auto Hama, Universal

Datorită acestui dispozitiv, nu veți mai avea dificultăți în a decide care este cel mai bun deținător de telefon auto de pe piață. Cu adezivul 3M îl puteți instala cu ușurință pe orice suprafață. În plus, acest produs vine cu plăci magnetice puternice pentru a optimiza aderența dispozitivului mobil.

Acest suport universal este extrem de compatibil și acceptă majoritatea dispozitivelor precum iPhone și iPad. Acest lucru vă permite să beneficiați de o gamă largă de utilizări pentru acest hardware, indiferent de dimensiunea dispozitivului. Brațul poate fi rotit ușor, astfel încât să puteți alege unghiul de vizualizare dorit.

Spre deosebire de alte accesorii, acest lucru este bine gândit pentru a nu deteriora marginile dispozitivelor. Elementul este, de asemenea, furnizat cu două plăci magnetice pentru a face o utilizare mai practică și, mai ales, pentru a crește forța adezivă.

Ce ne place:

Fixare bună: prin utilizarea unui adeziv 3M de înaltă calitate, substratul este fixat rapid și eficient pe suprafața selectată. În plus, telefoanele beneficiază de un timp maxim de reținere.

Utilizare optimizată: achiziționarii apreciază în special acest dispozitiv, deoarece poate fi utilizat cu toate dispozitivele mobile. În plus, brațul poate fi articulat ușor pentru a găsi unghiul de vizualizare dorit.

Fiabilitate: având în vedere calitatea designului acestui articol, acest articol respectă colțurile dispozitivelor dvs. astfel încât acestea să rămână intacte.

Ce nu ne place:

Eficiență limitată: în cursul utilizării acestui suport, unii utilizatori au observat că placa magnetică mică nu este suficient de puternică pentru a oferi un suport optim.

Cum să alegeți un suport auto pentru telefon

Mai presus de toate, un suport de telefon vă garantează siguranța pe drum în timp ce conduceți. Instalându-l în vehicul, nu riscați să pierdeți permisul de conducere. Cu toate acestea, achiziționarea acestui echipament nu trebuie luată ușor. În acest context, vă vom arăta criteriile care trebuie luate în considerare odată cu achiziția.

cel mai bun suport auto pentru telefon

Tipul de suport

Tipul de suport este primul punct pe care ar trebui să îl luați în considerare pentru a găsi cel mai bun suport pentru telefon. Principalul lucru este să determinați locația din interiorul vehiculului. Rețineți că există trei tipuri de locații care sunt utilizate cel mai frecvent pentru acest tip de dispozitiv.

În primul rând, puteți alege să le așezați pe tabloul de bord. Contrar a ceea ce ați putea crede, acest sistem nu afectează vizibilitatea dvs. Cu toate acestea, instalarea sa necesită utilizarea unei componente de optimizare a fixației.

În continuare, puteți lua în considerare instalarea bracket-ului la parbriz. Această metodă este deosebit de populară cu mulți drivere. Acest lucru se datorează faptului că laptopul poate fi folosit și în timpul conducerii. Cu toate acestea, această locație tinde să reducă vizibilitatea. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a lua o decizie.

La urma urmei, cel mai ieftin loc este pe grila de ventilație. Această poziție este ideală pentru a preveni supraîncălzirea telefonului în timpul utilizării. În plus, nu împiedică vederea în timpul conducerii.

Vezi si:  Cum putem face apeluri telefonice la volan?

Cu toate acestea, este important să găsiți timp pentru a compara toate aceste caracteristici înainte de a face alegerea și a plasa comanda. Odată ce începeți, nu se mai întoarce.

Tipul de instalație

În acest ghid de cumpărături pentru cei mai buni deținători de telefoane auto, vă invităm, de asemenea, să aruncați o privire asupra tipului de suport utilizat în instalație. Această caracteristică este, de asemenea, crucială și trebuie selectată cu atenție. Pentru început, există modele cu atașament magnetic. În realitate, acest mecanism funcționează cu un magnet. În acest caz, trebuie să lipiți un autocolant pe spatele telefonului înainte de a pune acest ansamblu pe suport.

În ceea ce privește sistemul de ventuze, este foarte popular, deoarece oferă posibilitatea unui amplasament mai larg. Cu toate acestea, sunteți liber să îl atașați oriunde pe parbriz și chiar pe tabloul de bord. Aceasta nu este totul, deoarece este foarte benefic de utilizat, datorită prezenței articulației, ceea ce vă permite să o orientați așa cum doriți.

În sfârșit, veți găsi, de asemenea, paranteze cu o clemă care garantează stabilitatea instalației. Utilizarea sa este deosebit de interesantă, deoarece poate fi utilizată pe toate suprafețele plane. Prin urmare, îl puteți folosi oriunde, nu doar în mașină. Prin urmare, este important să luați în considerare toate aceste informații pentru a ști cum să alegeți cei mai buni deținători de telefoane auto pentru 2020.

Compatibilitatea telefonului

Dacă încă nu sunteți sigur cum să cumpărați un suport pentru telefonul auto mai ieftin, trebuie să verificați compatibilitatea produsului cu telefonul. Acesta este un criteriu esențial pentru succesul achiziției. Nu are sens să alegeți un accesoriu care să nu poată chiar suporta dispozitivul mobil. De aceea este important să verificați această funcție înainte de a consulta un serviciu de comparare a prețurilor.

Deoarece nu toate telefoanele au aceleași dimensiuni, nu ar trebui să treci cu vederea aceste informații. Pentru a remedia acest lucru, mulți producători oferă modele universale. Sunt apreciate pentru capacitatea lor de a se potrivi cu toate telefoanele de toate mărcile și dimensiunile. Standul este în prezent echipat cu mai multe tije ușor de reglat.

Rotatie si stabilitate

Pe măsură ce faceți cercetarea, veți constata că mulți producători susțin că produsul lor are un sistem de rotație. Cu toate acestea, nu toate aceste articole pot fi rotite cu 360 °. De fapt, această funcție oferă un nivel ridicat de confort al utilizatorului în timpul conducerii. Acest sistem vă permite să vă orientați telefonul în unghiul dorit pentru o vizibilitate maximă. Prin urmare, vă invităm să verificați acest criteriu înainte de a cumpăra.

Printre sfaturile noastre pentru a găsi cel mai bun suport, vă recomandăm, de asemenea, să vă concentrați pe fiabilitatea acestuia. Primul pas este să aruncați o privire asupra materialelor utilizate la fabricare, deoarece acestea vă pot oferi o indicație a rezistenței și durabilității accesoriilor. Apoi, luați un moment pentru a verifica stabilitatea utilizării. Cu toate acestea, telefonul dvs. ar trebui să rămână pe loc indiferent de condițiile drumului, fără a vă deplasa. De asemenea, asigurați-vă că dispozitivul nu vă dăunează smartphone-ului. În acest scop, articolul selectat ar trebui să fie echipat cu un silicon sau cauciuc antiderapant. Aceste elemente sunt esențiale pentru a preveni alunecarea și zgârierea.

Alte considerente

Pe lângă toate caracteristicile tehnice menționate mai sus, practicabilitatea asistenței ar trebui să fie privilegiată. În acest pas, ar trebui să verificați mai întâi dacă instalarea accesoriilor este foarte ușoară și rapidă. Instalarea nu trebuie să fie restrictivă, astfel încât să o puteți face cu ușurință. Nu uitați să verificați articolul pentru a vă asigura că telefonul dvs. atașat la suport este confortabil de utilizat. În plus, odată atașat, dispozitivul nu ar trebui să interfereze cu călătoria dvs.

De asemenea, este recomandat să consultați opiniile persoanelor care au adoptat deja produsul pe care îl planificați. În acest moment, puteți obține o imagine de ansamblu asupra tuturor funcțiilor operaționale. Aceste opinii vor influența cu siguranță decizia dvs. în momentul achiziției.

Cum folosesc un suport pentru telefonul auto?

Instalarea unui suport în mașină este cea mai bună modalitate de a vă asigura siguranța pe drum atunci când utilizați telefonul. Cu toate acestea, este posibil să utilizați dispozitivul pentru prima dată. În acest caz, iată câteva recomandări care vă vor ajuta să gestionați acest dispozitiv.

suport auto pentru telefon

Instalați suportul cu vehiculul staționat.

Pentru siguranța dvs. și, de asemenea, pentru a vă proteja telefonul, asigurați-vă că suportul este fixat în siguranță. Nu uitați să verificați dacă este în siguranță înainte de a pleca. Cu toate acestea, fă-ți un obicei să faci această verificare zilnic pentru a evita surprizele neplăcute. Dacă, de asemenea, descoperiți că dispozitivul se mișcă cu ușurință atunci când conduceți pe drumuri ușor pietroase, luați măsuri pentru a remedia problema. Parcați-vă vehiculul în acest moment și faceți setările înainte de a vă întoarce pe drum.

Vezi si:  Scapa de probleme folosind un suport de telefon

Urmați instrucțiunile de instalare

Deoarece securitatea telefonului dvs. depinde de o instalare reușită, asigurați-vă că faceți acest lucru conform instrucțiunilor producătorului. Pentru a face acest lucru, citiți mai întâi întregul conținut al manualului. Acest lucru vă oferă, de asemenea, o idee despre cum funcționează leagănul. Apoi, urmați instrucțiunile din manual exact așa cum sunt date pentru instalare. Nu uitați să faceți un test rapid după terminarea instalării. Acest pas este important pentru a verifica funcționarea corectă a purtătorului și pentru a te obișnui cu utilizarea acestuia.

Mențineți-vă mâinile libere în timp ce conduceți

Utilizarea acestui dispozitiv nu ar trebui în niciun fel să îndepărteze toate măsurile de siguranță pe care trebuie să le luați în timpul conducerii. Prin urmare, asigurați-vă că aveți cel puțin o mână liberă în timp ce conduceți. De asemenea, nu-ți petrece prea mult timp uitându-te la ecranul GPS sau al smartphone-ului. Amintiți-vă că nu este permisă utilizarea unui telefon în timp ce conduceți. În schimb, folosiți funcțiile de voce mai sigure pentru a vă menține privirea în permanență pe drum.

Luați în considerare riscurile

Cu un suport pentru telefonul auto, puteți continua să utilizați telefonul în timp ce conduceți. Cu toate acestea, rețineți că utilizarea necorespunzătoare va avea multe riscuri. Un accident se poate întâmpla rapid dacă sunteți distras de telefon. De asemenea, trebuie să știți că nu este permisă conducerea cu un dispozitiv cu ecran, decât dacă este vorba despre o aplicație de asistență a șoferului sau GPS. În caz contrar, riscați să obțineți un bilet de clasa a 5-a cu amendă de la 1500 la 3000 de euro.

Nu neglijați instrucțiunile de siguranță

Păstrați manualul de utilizare pentru pasaportul dvs. într-un loc sigur, pentru că veți avea nevoie mai târziu. Dacă aveți probleme cu produsul, citiți pur și simplu instrucțiunile din acest document. În plus, evitați demontarea dispozitivului în cazul unei defecțiuni, altfel puteți pierde garanția oferită de producător. De asemenea, aveți grijă când manipulați suportul telefonului pentru a evita deteriorarea. Dacă articolul nu funcționează, faceți reparația făcută de un expert.

Întrebări frecvente

Ce alegeți, o ventuză sau un suport pentru telefonul auto ventilat?

Suportul pentru telefonul auto pentru ventuză este apreciat pentru gama largă de utilizări. În funcție de alegerea dvs., acesta poate fi instalat pe parbriz sau pe tabloul de bord. De asemenea, este echipat cu o balamală care facilitează alinierea suportului în funcție de nevoile dvs. de utilizare. Pe de altă parte, un suport pe sistemul de ventilație este atașat numai la grilele de ventilație ale unui vehicul. În plus, spre deosebire de primul tip de asistență, acesta nu poate fi vizat.

Cum fac un suport pentru telefonul auto?

Dacă nu vă puteți permite încă un titular de telefon auto, există o soluție foarte simplă. Cu acest truc, puteți crea un suport în câteva secunde, în care puteți plasa telefonul în timp ce conduceți. Folosiți o bandă simplă de cauciuc pentru asta. Apoi rulați-l prin orificii de aerisire și puneți telefonul în el. Vei vedea apoi că smartphone-ul tău este singur.

De ce să alegi un suport pentru telefonul auto care să nu vibreze?

Faptul că un suport pentru telefon nu vibrează indică faptul că este eficient și își îndeplinește corect funcțiile. De fapt, este posibil să vă conduceți mașina pe drumuri dificile, caz în care titularul nu trebuie să se miște. În caz contrar, vibrațiile ar putea face inconfortabil utilizarea smartphone-ului. În cazul în care vibrațiile persistă, telefonul dvs. poate să cadă în cele din urmă.

Cum pot atașa un suport auto pentru telefon?

Dacă ați investit într-un suport pentru ventuze, folosiți-l pentru a atașa dispozitivul la parbrizul mașinii. Pentru a îndepărta amprenta circulară pe care o lasă ventuza pe sticlă, folosiți discul mic de adeziv furnizat pentru a așeza suportul pe tabloul de bord. Totuși, dacă produsul selectat urmează să fie instalat pe grila de ventilație, folosiți cele două file de cauciuc și pur și simplu fixați-o pe grilă.

Unde pot găsi suporturi de telefoane auto?

Nu veți avea nicio problemă să găsiți acest dispozitiv dacă intenționați să îl cumpărați pentru a vă echipa vehiculul. Dacă aveți timp, accesați magazine specializate în comercializarea accesoriilor auto. Cu toate acestea, s-ar putea să fii foarte ocupat. În acest caz, accesați online odată ce aveți timp liber. De fapt, multe site-uri web și magazine online vând acest tip de dispozitiv. Alegerea acestei opțiuni vă economisește timp și vă oferă, de asemenea, acces rapid la o gamă largă de produse. După aceea, tot ce trebuie să faci este să compari prețurile pentru a face o achiziție bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *