Cele mai bune aspiratoare de masina

Aspirator auto Black & Decker Dustbuster

A avea o mașină nu înseamnă doar a-ți ușura viața evitând mersul pe jos. De asemenea, obligă proprietarul să aibă grijă de acesta, astfel încât vehiculul să funcționeze optim la fiecare excursie. Această întreținere se aplică motorului, caroseriei și părților exterioare ale mașinii. Totuși, nu trebuie uitat că confortul depinde și de curățenia habitaclului. Pentru a vă asigura, pur și simplu praf în interior și evitați covoarele și scaunele murdare. În acest caz, puteți utiliza dispozitive puternice precum Black + Decker Dustbuster sau chiar modele mai ergonomice, cum ar fi BLACK + DECKER DVJ215J-QW.

Un aspirator dedicat auto garantează în orice moment curățarea optimă a interiorului vehiculului! Deoarece este în general portabil, este un dispozitiv care vă permite să aveți grijă foarte bine de scaunele dvs. și chiar de cele mai dificile colțuri și unghiuri. Însă, în final, trebuie să alegeți cel mai eficient aspirator auto care să vă stăpânească bine rolul! Pentru a vă oferi câteva sugestii, selecția noastră conține o listă a produselor care le-au plăcut cel mai mult cumpărătorilor.

01. Aspirator auto Black & Decker Dustbuster

Aspirator auto Black & Decker Dustbuster

Acest model se prezintă ca un aspirator auto puternic, dar ieftin. Primul său avantaj este că vine cu un cablu de 5 metri, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat. Utilizatorul va putea curăța mașina cu ușurință și va fi liber să se deplaseze. În plus, acest dispozitiv consumă doar 12,5 W de energie, dar trebuie alimentat continuu dintr-o rețea de 12 V. Clasa energetică A ++ înseamnă că este ecologic și este deosebit de economic de utilizat.

În ceea ce privește designul, trebuie să știți că modelul oferă mai multe modalități de a-și optimiza eficiența: aspirația ciclonică pentru o eficiență operațională bună, pe lângă păstrarea filtrului. Există, de asemenea, un sistem de filtrare triplu, un bol ușor de golit și un motor patentat care este integrat direct în filtru. Acest model versatil poate fi utilizat atât ca aspirator de mână clasic, cât și ca aspirator pentru mașini, a cărui funcție este de a găsi praful încorporat în colțuri. Iar partea cea mai bună este că aspiratorul vine cu mai multe accesorii practice: o perie, o duză de aspirație și o pungă de depozitare.

Avantaje:

Realizare: Dacă Black & Decker are reputația de a fi cel mai bun brand pentru aspiratoare, nu este întâmplător. În acest model special, combină aspirația ciclonică cu un sistem de filtrare triplu. Opțiuni care optimizează eficiența de curățare a acestui aspirator.

Versatil: acest model poate fi utilizat ca un aspirator de mână simplu. Cu toate acestea, utilizatorul poate scoate furtunul pentru a aspira la colțurile greu accesibile.

Dezavantaje:

Doar la suprafață: unii utilizatori susțin că, deoarece modelul nu are sistem de aer comprimat, elimină doar murdăria suprafeței.

02. Aspirator de mana Fakir AS 1111 All-in-One

Aspirator de mana Fakir AS 1111 All-in-One

Încă nu sunteți sigur care este cel mai bun aspirator de pe piață? Fiți conștienți că achiziționarea unui model puternic asigură curățarea eficientă a vehiculului dvs. În acest model, în special, veți găsi o putere de 100 W asociată cu o autonomie de 25 până la 30 de minute. Deoarece este wireless și este echipat cu o baterie reîncărcabilă, timpul său de încărcare este estimat la 4-5 ore. O lampă indicatoare se aprinde roșie imediat ce este necesară această procedură.

Datorită greutății sale ușoare de 939 g, acest model este compact și, prin urmare, portabil. Mânerul său îl face ușor de utilizat. Cele 3 duze incluse o fac cu atât mai utilă în diferite circumstanțe: duza de cauciuc filtrează deșeurile lichide, duza divizată face față cu colțurile înguste, în timp ce duza de perie colectează părul sau părul animalelor. Și toate acestea cu o funcționare relativ necuprinzătoare de doar 75 dB.

Avantaje:

Portabil: dimensiunile mici și greutatea sa de numai 939 g fac ca acest produs să fie ușor de utilizat. În plus, este echipat cu un mâner care permite o operare ușoară.

Performanță ridicată: Puterea de aspirație a acestui puternic aspirator auto este de 100 W, cu o funcționare continuă de aproximativ 25 de minute. În plus, cele 3 duze ale sale permit utilizarea diversificată.

Vezi si:  Cum alegem aspiratorul auto?

Dezavantaje:

Fără suport de perete: Deși este mai ieftin decât concurenții săi în comparația de preț, utilizatorii săi consideră că este rușine că acest aspirator nu este furnizat cu un suport de perete.

03. Black + DECKER DVJ215J-QW

black + DECKER DVJ215J-QW

Foarte practic, acest aspirator auto Black and Decker poate fi folosit și acasă pentru a aspira firimiturile rămase pe masa de luat masa. Nasul lui fin îi permite să ajungă chiar și la cele mai dificile colțuri. Ergonomic vorbind, produsul cântărește doar 1 kg și are o capacitate maximă de 500 ml. Pentru o durată de viață maximă de 14 minute, trebuie să reumpleți timp de 4 ore. Un LED indică starea bateriei, astfel încât să știți când trebuie să fie reîncărcată în acest caz. Un alt LED indică starea filtrului, deci îl puteți curăța sau înlocui atunci când este uzat. Pe scurt, utilizarea sa este accesibilă tuturor și nu are cerințe speciale.

Bolul de praf este de asemenea transparent. Puteți vedea cu ușurință dacă este plin și goliți-l când este plin. Ca accesoriu, are o extensie integrată și o perie retractabilă. Tehnologia ciclon este utilizată pentru o curățare mai detaliată. De asemenea, puteți regla viteza de aspirație în conformitate cu cele 2 sugerate pentru a o adapta la toate tipurile de sarcini pe scaunele mașinii.

Avantaje:

Ergonomic: Acest model nu cântărește foarte mult, ci are mai mulți indicatori LED care arată starea bateriei și a filtrului. Este chiar raportat să fie liniștit datorită puterii sale sonore de numai 82,5 dB.

Versatil: posibilitatea de a utiliza două moduri de viteză extinde utilizarea. Același lucru este valabil și pentru accesoriile sale.

Dezavantaje:

Autonomie: cele 14 minute de funcționare ar fi prea mult pentru gustul cumpărătorilor. Mai ales că este nevoie de un timp de încărcare de 4 ore.

04. BLACK + DECKER PV1820L-QW

BLACK + DECKER PV1820L-QW

Sub designul său deosebit de modern, acest aspirator auto Black and Decker ascunde o putere de aspirație de 35 W și o autonomie de 10 minute. Dacă îl compari cu concurenții săi, ajungi la concluzia că este cu 40% mai puternic și mai puțin zgomotos. Designul său unic și greutatea de 1,38 kg îl fac ușor de depozitat și utilizat. În plus, este inclusă o stație de încărcare, care poate fi ușor fixată pe perete. Ca aspirator de masă sau mașină, acest model poate fi rotit printr-un unghi de 200 ° și curăță eficient diferite tipuri de suprafețe.

Duza de tragere a acesteia și peria de tapițerie pliabilă îl fac un aspirator multifuncțional. Efectul ciclonic și tripla filtrare sunt, de asemenea, printre avantajele sale. În plus, containerul său transparent are o capacitate de 0,44 l și este transparent, astfel încât puteți verifica cu ușurință nivelul conținutului. În ceea ce privește curățarea, procesul este simplificat, deoarece rezervorul este ușor de îndepărtat, iar filtrele sunt auto-curățate.

Avantaje:

Practicitatea acestuia: Acest dispozitiv are un design care îl distinge de alte aspiratoare. Odată pliat, ocupă mult mai puțin spațiu. Nu este necesar să-l agățați, deoarece poate sta vertical pe suport, ceea ce permite, de asemenea, să fie încărcat.

Eficiența sa: datorită efectului său de ciclon, filtrării triple și unei puteri de aspirație de 35 W, acest model este suficient de puternic pentru a fi folosit ca masă sau aspirator auto.

Dezavantaje:

Zgomotos: În ciuda performanțelor sale, este un model despre care se spune că este destul de tare.

05. Aspirator de mana auto Philips FC6141/01

Aspirator de mana auto Philips FC614101

Dacă sunteți în căutarea versatilității, acest model este pentru dvs. Nu este rezervat numai pentru curățarea mașinilor, dar poate fi folosit și ca aspirator pentru masă sau birou. Este echipat cu o baterie care poate avea o autonomie de 30 de minute și o capacitate de 2400 mAh. Bateria poate fi încărcată complet în 3 până la 5 ore.

Cu o putere sonoră de numai 75 dB, acest aspirator fără fir auto este deosebit de liniștit. În plus, designul său ergonomic, înclinat la 45 ° înseamnă că poate fi folosit cu mai puțin efort. Recipientul de colectare și filtrul pot fi îndepărtate pentru o curățare ușoară prin apăsarea unui buton. Ca accesoriu, aspiratorul este furnizat cu o duză de perie, o duză cu fantă și un furtun flexibil. Furtunul este util pentru aspirarea lichidelor vărsate pe covor sau pe scaunul mașinii. Duza fantei este utilă pentru aspirarea prafului în zonele strânse, în timp ce duza de perie păstrează părul și peria animalelor.

Vezi si:  Cum alegem aspiratorul auto?

Avantaje:

Mai multe avantaje: Diferitele accesorii care vin cu acest dispozitiv vă permit să tratați diferite tipuri de resturi. Fie că este vorba de apă, păr sau praf, veți putea scăpa de el cu ușurință.

Ergonomic: Acest model este deja înclinat la 45 ° pentru a permite operarea ușoară. Autonomia sa este de 30 de minute, în timp ce curățarea este foarte ușoară datorită filtrului detașabil și a containerului de colectare.

Dezavantaje:

Nici unul: cumpărătorii recomandă ca, dacă nu știi cum să cumperi un aspirator auto mai ieftin, acest model este atractiv pentru tine. Mai ales că nu s-au publicat încă recenzii negative despre aceasta.

06. Aspirator cu acumulator Bosch Professional

Aspirator cu acumulator Bosch Professional
Aspirator cu acumulator Bosch Professional

Deoarece acest model este wireless și are o putere bună de aspirație, este recomandat în special pentru utilizare profesională. De fapt, asigură o suprafață de aspirație de 2.375 cm². În plus, modelul are un rezervor de colectare de mare capacitate care poate reține până la 10 litri de apă brută și 6 litri de apă. Puterea sa de aspirație este demonstrată de „tehnologia de rotație a fluxului de aer”, care permite o funcționare puternică, dar constantă. Interfața „Click & Clean”, la rândul său, permite o manipulare ușoară a dispozitivului. În plus, autonomia sa este estimată la 24 de minute.

În ceea ce privește accesoriile, produsul vine cu duze largi și înguste care permit tratarea atât a suprafețelor uscate cât și a celor umede și a găsi deșeuri în fiecare unghi. Acest aspirator de mașini profesioniste fără sac nu este protejat numai de apă stropită, dar oferă și un debit de aspirație de 24 l / secundă și o garanție lungă de un an.

Avantaje:

Calitate profesională: Marca Bosch oferă un model wireless la un nivel înalt, cu mai multe opțiuni pentru a-și optimiza eficiența: „Tehnologia Rotational Airflow”, interfața „Click & Clean” și prezența diverselor accesorii.

Performanță ridicată: acest model este capabil să aspire 24 litri de murdărie pe minut atât pe suprafețe uscate cât și umede timp de 24 de minute.

Dezavantaje:

Zgomotos: Dacă vă întrebați ce aspirator auto să aleagă pentru a da prioritate discreției, atunci acest model poate să nu fie potrivit, deoarece se spune că este un pic zgomotos.

07. Dyson V6 car & boat

Dyson V6 car & boat

Dacă sunteți în această comparație, se datorează faptului că aveți probleme în a afla unde să cumpărați cel mai bun aspirator. Ca soluție, oferim acest produs, care este adesea descris drept „mic, dar puternic”. La numai 1,57 kg, este un aspirator fără sac, fără fir, cu o putere de 350 W. Acest lucru face ușor de utilizat pentru a curăța interiorul mașinilor, firimituri rămase pe masă sau chiar părul sau nisipul așezat pe canapele. a curata.

Ca de obicei cu Dyson, acest model are și o funcție de ciclon patentată, cu ajutorul căreia alergenii și acarienii pot fi ușor capturați. Este proiectat să funcționeze până la 20 de minute cu utilizare moderată și până la 6 minute cu utilizare grea. Este un aspirator auto versatil Dyson cu o gamă de accesorii practice, cum ar fi perii rotative, un furtun și o duză de crevice.

Avantaje:

Multifuncțional: accesoriile furnizate cu dispozitivul permit o gamă largă de aplicații. Are, de asemenea, un cap flexibil care vă permite să curățați în mod eficient fiecare zgomot și rudă.

Eficient: Pe lângă o putere de 350 W, acest model oferă 20 de minute de autonomie, pe lângă tehnologia ciclonului patentată.

Dezavantaje:

Fără stația de încărcare: pentru un plus de confort, utilizatorii ar fi preferat o stație de încărcare montată pe perete cu acest produs.

Aspirator pentru brichete auto

08. Aspirator auto Bottari Easy Cleaner

Aspirator auto Bottari Easy Cleaner

Acest model de aspirator face parte din categoria aspiratoare auto portabile. În acest scop, are un mâner care facilitează utilizarea. Aparatul cântărește 1,6 kg și vine cu 4 accesorii. Acestea includ un cap flexibil, o perie pentru curățarea covoarelor, un alt cap pentru scaune și o a patra parte pentru curățarea altor colțuri greu accesibile din mașină.

Vezi si:  Cum alegem aspiratorul auto?

Acest vid de bricheta pentru bricheta are o putere de 120 de wați, dar tensiunea de intrare este limitată la 12 V. Rarazu este, de asemenea, echipat cu o conexiune la bricheta și are un cablu de alimentare lung de 5 metri. Vă rugăm să rețineți că acest aspirator auto este echipat și cu un sistem de filtrare HEPA, ideal pentru combaterea acarienilor de praf din casă. În plus, dispozitivul produce doar un nivel scăzut de zgomot de 55 până la 60 db în timpul utilizării. De asemenea, trebuie remarcat faptul că este un aspirator care poate fi utilizat atât pe suprafețe umede, cât și uscate.

Avantaje:

Practicitatea sa: acest aspirator este ușor de utilizat. Conexiunea la bricheta este de bună calitate, iar lungimea cablului vă permite să ajungeți în fiecare colț al mașinii. De asemenea, puteți curăța vehiculul oriunde și oricând.

Performanța sa: Puterea de aspirație de 120 W permite produsului să funcționeze eficient. Accesoriile vă permit, de asemenea, să optimizați curățarea fiecărei părți a mașinii. Filtrul HEPA este foarte practic în acest caz pentru a elimina acarienii de praf.

Dezavantaje:

Oprire bruscă: Un singur cumpărător ar fi avut surpriza neplăcută că sistemul va fi oprit brusc atunci când este complet operațional.

Cum îmi pot curăța mașina fără un aspirator de mana?

Dacă nu aveți un aspirator, aceasta nu este o problemă. Puteți curăța mașina într-un mod diferit. În acest caz, podeaua și covorul pot fi curățate cu o perie simplă. Cu toate acestea, utilizați o perie rigidă pentru a îndepărta eficient urmele de praf și noroi ancorate în covor.

Este important să știți că curățarea eficientă a unui covor necesită utilizarea de produse de curățare sau de îndepărtare a petelor care sunt potrivite pentru acest tip de țesătură. Le puteți găsi în magazine și supermarketuri. Aplicați acest produs pe suprafața de curățat și lăsați-l să acționeze câteva minute. După aceea, tot ce trebuie să faci este să freci covorul cu o perie pentru a îndepărta petele.

Folosirea apei nu este recomandată în toate aceste etape. Fiți conștienți că apa poate degrada mocheta și poate favoriza creșterea mucegaiului.

Pentru a ajunge în locuri greu accesibile din vehiculul dvs., puteți utiliza o periuță de dinți. Deschiderile de ventilație pot fi curățate și cu aceste accesorii.

Se pot folosi lichide de spălat vase sau produse de curățare speciale pentru ferestre și tablă de bord. Aplicați produsul pe fereastră cu o cârpă moale și începeți să frecați ușor. Când clătiți, înlocuiți cârpa cu un burete.

De unde incep curatarea masinii?

Curățarea interioară a vehiculului poate fi complicată și consumă mult timp. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, utilizarea unui aspirator poate elimina eficient orice murdărie care poate rămâne blocată în mașină, fie că este praf sau păr de animale.

Covorul face parte din habitaclu care necesită curățare specială. Îndepărtați mai întâi reziduurile inutile și vizibile, cum ar fi praful sau pietrișul, aspirându-le cu dispozitivul. În continuare, nu uitați să pulverizați covorul cu deodorant cu sodă de copt. Lăsați acest produs să funcționeze 15 minute. Apoi, puteți aspira reziduurile de pe covor și covorul va fi la fel de bun ca nou.

Rețineți că, chiar și cel mai puternic aspirator nu poate curăța permanent petele încrustate. Trebuie să îl speli manual. În acest caz, metoda de curățare variază în funcție de material. Dacă de ex. Scaune din piele, utilizarea unui agent de curățare pe bază de piele este esențială. În caz contrar, puteți folosi și ulei de vită.

Cu scaunele din țesătură, trebuie mai întâi să îndepărtați perii cu o perie anti-păr. Apoi puteți curăța țesătura cu un amestec de apă, oțet alb și detergent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *