Cum alegem aspiratorul auto?

aspirator auto

Nu știu că o mașină se poate murdări foarte repede. De aceea, ați decis să căutați un aspirator de mașină care să poată rămâne în portbagaj și să vă permită să vă curățați interiorul în mod regulat. Dar cum faci asta? Bazează-te pe ghidul nostru de cumpărare pentru cele mai bune aspiratoare auto, în loc să pierzi timpul comparând toate produsele pe care le poți găsi.

In functie de nevoile tale

Pentru a afla cum să alegeți cele mai bune aspiratoare pentru 2020, începeți să definiți așteptările și nevoile dumneavoastră. Dacă nu sunteți obișnuit să vă curățați mașina cu regularitate, este ideal un aspirator puternic. Alegeți, de asemenea, dispozitivul care se potrivește tipului de alimentare de care aveți nevoie. Acesta poate fi un dispozitiv conectat la o brichetă sau care se încarcă doar printr-o sursă de alimentare externă.

Rețineți și accesoriile furnizate cu dispozitivul. Ele pot fi utile pentru a face curățenia mașinii mai eficientă. Pentru a optimiza curățarea în acest caz, este posibil să aveți nevoie de o perie, un filtru și o duză fină sau lungă.

Aplicabilitatea practică a dispozitivului nu trebuie neglijată. Prin urmare, alegeți un dispozitiv la îndemână pentru a economisi timp și energie. Dacă nu doriți de fiecare dată să goliți colectorul, trebuie să aveți în vedere o mașină cu capacitate mare. Pentru a reduce riscul de alergii care ar putea enerva unii dintre pasagerii dvs., tipul de aspirator echipat cu un filtru HEPA este, de asemenea, o opțiune bună.

Puterea

Înainte de a vă întreba de unde să cumpărați un aspirator nou, aruncați mai întâi o privire asupra performanței sale! Acest criteriu depinde și de modul în care veți utiliza dispozitivul. Chiar dacă un aspirator standard are toate proprietățile necesare pentru a vă oferi o curățare perfectă, efectele pot fi simțite în funcție de frecvența de curățare.

Vezi si:  Cele mai bune aspiratoare de masina

Dacă nu curățați frecvent, murdăria care se blochează în mașină va fi dificil de îndepărtat. Prin urmare, aveți nevoie de un dispozitiv cu o ieșire de până la 300 de wați. De asemenea, trebuie să fie disponibil un recipient cu cantități mari de deșeuri cu o capacitate de până la 2,5 l.

Modul de alimentare cu energie electrică

În funcție de dorințele dvs., aspiratoarele din mașină pot fi operate cu electricitate sau direct prin bricheta vehiculului. Este important să știți că un aspirator auto are de obicei cabluri de alimentare destul de scurte. Prin urmare, trebuie să așezați mașina lângă o priză electrică, astfel încât să vă puteți conecta dispozitivul și să vă curățați vehiculul în același timp. Este posibil ca această opțiune să nu fie practică, deoarece nu puteți ajunge la fiecare colț al mașinii dvs. din cauza lungimii limitate a sârmei.

Prin urmare, vă recomandăm să alegeți un dispozitiv cu un adaptor de alimentare pentru bricheta. Acest lucru vă oferă mai multe opțiuni pentru curățarea completă a interiorului mașinii. În plus, acest tip de dispozitiv are cabluri de alimentare mai lungi. Acest lucru vă oferă mai mult confort atunci când curățați și nu vă restrânge mișcările.

În plus, este posibil ca unele modele să nu aibă fire. În acest caz, verificați durata de viață a bateriei și asigurați-vă că bateria furnizată este încărcată rapid. În unele cazuri, un aspirator de mașină poate fi furnizat cu un suport de încărcare care permite, de asemenea, să fie sprijinit de perete în timpul depozitării.

Usurinta cu care poate fi folosit

Pentru o curățare optimă, trebuie să vă concentrați asupra practicului și comodității aspiratorului. Deoarece nu este ușor să curățați în mod corespunzător interiorul unei mașini cu un dispozitiv mare, ar trebui să preferați dimensiunea și manevrabilitatea aspiratorului. Alegeți un dispozitiv care vă oferă cel mai mare confort în acest caz.

Vezi si:  Cele mai bune aspiratoare de masina

Există dispozitive portabile din care puteți alege dintre acestea cântăresc puțin peste 1 kg. Dacă dispozitivul este prea mare, deși este puternic, va îngreuna manipularea, în special în habitaclu al mașinilor orașului. Puteți găsi, de asemenea, dispozitive puternice, dar mai ușoare și mai manevrabile. Acestea sunt preferabile altor modele care sunt voluminoase.

De ce accesorii vine insotit?

Pentru a găsi cel mai bun aspirator pentru mașina dvs., căutați modele cu cel puțin trei accesorii. Acestea trebuie să fie esențiale pentru a vă ajuta să curățați toate piesele care alcătuiesc interiorul mașinii.

Există aspiratoare ale căror capete sunt schimbabile cu accesoriile furnizate. Pentru a curăța celelalte componente ale habitaclului, aveți nevoie și de un cap flexibil, o perie și, în funcție de model, o duză fină sau lungă. Accesoriile incluse cu aspiratorul vă permit să optimizați curățarea și să o faceți o singură dată.

Mecanismul de filtrare

Dacă sunteți sensibil la acarieni sau alte dăunători alergici, ar trebui să alegeți modele de aspiratoare cu sistem de filtrare HEPA. Este un tip de filtru care poate reține cele mai mici particule care poate măsura până la 0,3 microni. Acest lucru vă va împiedica să le înghițiți și să provocați nas și pneumonie.

Cat de usor este de golit?

Pentru a nu goli recipientul de colectare de fiecare dată, este mai bine să alegeți un model cu o capacitate ridicată de colectare, mai ales dacă îl curățați doar rar sau dacă aveți copii. În acest caz, alegeți modele cu containere de colectare mai mari de un litru.

Dacă sunteți singur sau în cuplu, dar doriți să fiți alături de prieteni, puteți alege chiar și un recipient de 2,5 litri. În caz contrar, un dispozitiv portabil cu rezervor de 0,5 litri este perfect dacă doriți să călătoriți singur.

Vezi si:  Cele mai bune aspiratoare de masina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *