Cum alegem compresorul de aer potrivit?

compresor de aer bun

Când cumpărați un compresor, cu siguranță veți avea nevoie de câteva sfaturi pentru a evita luarea unei decizii greșite. Într-adevăr, oferta este atât de densă încât s-ar putea pierde cu ușurință. Iată care sunt criteriile după care trebuie să stabiliți prioritățile:

Recomandarea noastra pentru cel mai bun compresor de aer:

Compresor cu piston HYUNDAI AC2401 24 litri

Compresor cu piston HYUNDAI AC2401

Vezi pretul

Acest compresor Hyundai profesionist este potrivit pentru lucrări grele și poate efectua o varietate de sarcini datorită motorului său puternic 3 HP Mono 9 B. În plus, poate avea o capacitate de aspirare de până la 380 litri / min. produc. Aceasta permite mașinii să finalizeze rapid chiar și cele mai dificile sarcini, fie că este vorba de întreținere, inflație sau vopsire.

Unul dintre punctele forte ale acestui produs este capacitatea rezervorului său de până la 100 de litri. Această capacitate permite echipamentului să fie compatibil cu instrumentele care consumă mult aer. De asemenea, poate furniza mai multe dispozitive pneumatice, cum ar fi râșnița sau dalta, ceea ce arată deja versatilitatea sa pe teren.

Avantaje:

Performanță: Datorită motorului său mono 9B 3CV, acest dispozitiv multifuncțional poate fi utilizat pentru multe intervenții. De asemenea, oferă o putere de aspirație de 380 l / min.

Calitate: Acest echipament poate rezista la o utilizare intensivă și este potrivit pentru cele mai dificile intervenții. De asemenea, este echipat cu 2 manometre și 2 prize de aer pentru a-i diversifica utilizarea.

Dezavantaje

În ciuda numeroaselor avantaje ale utilizării acestui echipament, mulți cumpărători o consideră foarte grea la 57 kg.

Tipul compresorului

Acest ghid al cumpărătorului pentru cei mai buni compresoare a fost creat cu atenție pentru a vă ghida către produsul dorit. Înainte de a plasa comanda, trebuie mai întâi să determinați tipul de compresor de care aveți nevoie. Trebuie să știți că acest dispozitiv este disponibil pe mai multe modele de pe piață. Prin urmare, este recomandabil să se facă distincția între ele înainte de a consulta un serviciu de comparare a prețurilor. După aceea, îl puteți alege cu ușurință pe cel care ar putea fi potrivit pentru munca dvs.

Vezi si:  Cum folosim compresorul de aer?

În primul rând, există compresoare portabile care sunt mai destinate utilizării ocazionale. Sunt apreciate pentru compactitatea lor, ceea ce le face ușor de transportat. Dacă alegeți această primă categorie, trebuie să știți că este destinată lucrărilor mici de umflare, lipire sau capsare.

Există, de asemenea, modele pe piață numite modele cu un singur cilindru care sunt potrivite pentru o muncă mai intensă și, prin urmare, durează mai mult. Ca urmare, capacitatea rezervorului și performanța pentru îndeplinirea acestor sarcini sunt maximizate.

În sfârșit, se recomandă compresoare cu doi cilindri dacă intenționați să utilizați acest tip de echipament din motive profesionale. Această achiziție este, de asemenea, recomandată dacă aveți un atelier. Funcționarea acestui sistem este destul de simplă, deoarece motorul său funcționează funcționând mai mulți cilindri. Aici, toate funcțiile sunt optimizate pentru nevoile unei utilizări intense. Acesta este cazul performanței și capacității.

Debitul și dimensiunile rezervorului

De asemenea, ar trebui să vă uitați la fluxul de aer generat de unitate pentru a afla cu ușurință cum să alegeți cele mai bune compresoare pentru 2020. Într-adevăr, acesta este unul dintre factorii care determină potențialul real al echipamentului pe care îl vei achiziționa. Aceste date sunt, în general, exprimate în litri pe minut (L / min) și depind de forța aplicată și de dimensiunile rezervorului.

Ar trebui să fie important atunci când planificați o comandă mai mare. Dacă utilizați aparatul doar ocazional, selectați un model cu un debit între 150 și 200 L / min. Cu toate acestea, un debit de cel puțin 300 de litri este potrivit pentru utilizare intensivă.

Vezi si:  Cele mai bune compresoare de aer de pe piata

De asemenea, ar trebui să vă concentrați asupra dimensiunii rezervorului de produs. Exprimată în litri, această caracteristică poate fi aleasă în funcție de nevoile dvs. Pentru uz casnic, un model de 10 litri va face treaba, în timp ce un model de 50 de litri este potrivit pentru curățarea sau vopsirea ușoară. Pentru lucrări mai intense, cum ar fi cizelarea sau găurirea, ar trebui să alegeți un model cu 100 l sau mai mult.

Alte considerente

După parcurgerea caracteristicilor de mai sus, există anumite informații care ar trebui considerate critice în momentul achiziției. În primul rând, trebuie să determinați tensiunea, deoarece afectează utilizarea dispozitivului. Trebuie să știți că unele dispozitive sunt furnizate cu 230 V de la o priză de alimentare. În acest moment, ar trebui să vă aflați în apropierea unei surse de alimentare pentru a utiliza compresorul. Pe de altă parte, alte dispozitive funcționează cu 12 V. Ele sunt pur și simplu conectate la bricheta pentru a putea funcționa corect. În orice caz, multe modele de compresor pot suporta ambele tipuri de tensiune.

De asemenea, comoditatea joacă un rol important dacă doriți să utilizați dispozitivul confortabil. Este vorba despre greutate, dimensiuni și chiar nivelul de zgomot! Cu toate acestea, ar trebui să preferați dispozitivele liniștite pentru a evita inconveniențele unui dispozitiv prea puternic.

De asemenea, este recomandabil să verificați tipul de motor utilizat, deoarece această proprietate are un impact semnificativ asupra utilizării dispozitivului. În primul rând, există dispozitive electrice care sunt conectate la o priză electrică. Sunt evaluate pentru costul lor scăzut, dar puterea lor este limitată. Apoi aveți compresoare termice care funcționează cu combustibil. Îți poți satisface nevoile pentru sarcini intense. De asemenea, sunt ușor de utilizat și vă oferă mai multă libertate de mișcare.

Vezi si:  Care este cel mai bun compresor de aer portabil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *