Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Citroën C-Elysée atacă segmentul compactelor low-cost

  Autor: Andrei Stoica
  20 noiembrie, 2014
  În ultimii ani, tot mai mulți producători din industria auto au intrat pe segmentul low-cost, care a reprezentat o adevărată vestă de salvare pentru unele companii ale căror vânzări scăzuseră dramatic. În 2012, grupul PSA Peugeot-Citroën a lansat două modele noi, Citroën C-Elysee și Peugeot 301, ce au la bază o platformă comună și împart numeroase elemente de design exterior și interior. Testul nostru are în vedere C-Elysee, unul dintre puținii rivali direcți pentru Daci În ultimii ani, tot mai mulți producători din industria auto au intrat pe segmentul low-cost, care a reprezentat o adevărată vestă de salvare pentru unele companii ale căror vânzări scăzuseră dramatic. În 2012, grupul PSA Peugeot-Citroën a lansat două modele noi, Citroën C-Elysee și Peugeot 301, ce au la bază o platformă comună și împart numeroase elemente de design exterior și interior. Testul nostru are în vedere C-Elysee, unul dintre puținii rivali direcți pentru Dacia Logan, model despre al cărui succes nu mai are rost să povestim. Reușește C-Elysee să destabilizeze poziția bine consolidată a Logan-ului? Modelele Citroën sunt cunoscute pentru excentricitatea lor încă din »

  Volkswagen Amarok: New Kid on off-road

  Volkswagen intra pe piata pick-up-urilor cu VW Amarok, modelul construit de inginerii germani pentru a demonstra ca pot atinge performante si intr-un segment in care nu au un istoric bogat. Amarok este primul pick-up de »

  Un test la rece

  In luna mai am avut prima ocazie sa testam varianta cu face lift a gamei Mascott. Pentru “incercarea noastra” a primit o versiune cu totul speciala, un autosasiu cu o suprastructura frigorifica care parca ne »

  Cu Ssangyong in test drive

  Ssangyong Actyon Sport este un pick-up cu un design curajos care iese din tiparele tendintelor actuale. Noi l-am testat pe ploaie, pe teren accidentat - lipsit de aderenta adica asa cum ii place unui off road care se respecta. »

  Cu Tourismo pana la Vidraru

  Lansat de curand in Romania, Tourismo este una din solutiile EvoBus pentru transportul intern si international de mare clasa. Cele peste 12.000 de autocare vandute spun totul despre calitatea si fezabilitatea acestui model. »
  afsa
  Cele mai citite stiri