Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Noul Mercedes-Benz Citaro, inovaţie la interior şi exterior

  Autor: Dan Athanasiu
  27 iulie, 2011
  După ce a fost comercializată în peste 30.000 de exemplare, gama de autobuze Citaro are acum un succesor. Noul model vine cu îmbunătăţiri şi dotări de ultimă oră, atât la exterior cât şi la interior. Lansarea noului model Citaro a avut loc în Mannheim, Germania, iar cei peste 150 de ziariştii prezenţi la eveniment au avut ocazia să facă un tur al oraşului la bordul autovehiculului. Evenimentul a fost deschis de către Andreas Renschler, membru al consiliului director Daimler Trucks şi Daimler Buses, şi Hartmut Schick, Directorul Daimler Buses.  "Noul Mercedes-Benz Citaro va juca un rol cheie în conturarea viitorului transport public local, şi demonstrează încă o dată faptul că expertiza de afaceri Daimler este de neegalat", a declarat Renschler la evenimentul din Mannheim.  Noua linie de design este schimbată, de la faruri şi până la stopuri. Culori vii, deschise şi un design »

  De unde Dunarea izvoraste

  Pentru un jurnalist evenimentele grandioase puncteaza cel mai bine la capitolul impresie artistica. Motiv pentru care intr-un asemenea moment nu poti fi atent decat la ampolarea evenimentul si mai putin la partea practica »

  Cu Tourismo pana la Vidraru

  Lansat de curand in Romania, Tourismo este una din solutiile EvoBus pentru transportul intern si international de mare clasa. Cele peste 12.000 de autocare vandute spun totul despre calitatea si fezabilitatea acestui model. »
  afsa
  Cele mai citite stiri