Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Sprinterul a „furat” startul in cursa pentru Euro 6

  Autor: Aurelian Adrian Butoi
  08 iulie, 2013
  Chiar daca legislatia Euro 6 pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone nu va intra in vigoare decat de-abia din septembrie 2015, Daimler a tinut sa respecte traditia din ultimii ani de pe segmentul de vehicule comerciale si a lansat in premiera un van cu motorizare Euro 6: Noul Mercedes-Benz Sprinter. Chiar daca legislatia Euro 6 pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone nu va intra in vigoare decat de-abia din septembrie 2015, Daimler a tinut sa respecte traditia din ultimii ani de pe segmentul de vehicule comerciale si a lansat in premiera un van cu motorizare Euro 6: Noul Mercedes-Benz Sprinter. Sprinter 2013 a ajuns la cea de-a treia generatie si a fost lansat la 18 ani de la aparitia primului model din gama. Noi am avut ocazia sa-l testam chiar in Düsseldorf, orasul in care germanii construiesc utilitara lor cu cel mai mare succes pe segmentul vehiculelor comerciale usoare. Van-ul cu look de SUV Noul Sprinter are acum un look mai modern, senzatie data in special de grila radiatorului »

  Transit revine în forță

  Odată cu sosirea pe piață a noului Ford Transit se încinge competiția pe piața van-urilor mari. Noi am condus cel mai reprezentativ model comercial al producătorului american pe drumurile din Barcelona și ne-am făcut »

  Sa ardem gazul, dar nu de pomana

  Romania nu este pregatita pentru solutii precum vehicule electrice sau hibride,  principala cauza fiind infrastructura aproape inexistenta pentru operarea acestor tehnologii. Ce are Romania, in schimb, este o infrastructura »

  Efectele influentelor germane: Test cu Mercedes-Benz Citan

    Daca ar fi sa ierarhizam brandurile dupa tara de provenienta, cu siguranta cele germane ar iesi pe primul loc in orice top al preferintelor, mai ales atunci cand vine vorba de masini. Mergand pe aceasta judecata, »

  Partie! Trece Dacia Dokker!

  Nu am mai avut de mult ocazia sa testam un model Dacia in segmentul utilitarelor, dar iata ca a venit timpul sa-l punem la incercare pe predecesorul Logan Van si Logan MCV, pe numele sau Dokker. Si ca sa ne pastram in »

  Un italian la Marea Neagra

  A trecut mai bine de un an si jumatate de la ultimul test Transporter cu un Fiat Doblo Cargo. Cum finalul de toamna ne-a adus in program cateva zile disponibile pentru test drive, am condus in compania unui Doblo Cargo, »
  afsa
  Cele mai citite stiri