Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Munca si distractie, intr-un cuvant: pick-up

  Autor: Aurelian Adrian Butoi
  23 ianuarie, 2013
  Timpul e din ce in ce mai zgarcit cu noi, iar lucrul acesta il resimtim la sfarsitul fiecarei zi de munca, atunci cand ne dam seama ca stresul si problemele ne consuma si ne fac sa nu mai avem ragaz pentru a ne destinde. Ideal ar fi sa putem munci si sa ne si distram in acelasi timp, dar situatiile de acest tip sunt atat de rare, incat cei mai multi dintre noi nici nu mai cred ca exista. Daca am incerca sa transpunem aceasta idee in domeniul auto, am putea gasi o solutie pentru a imbina utilul c Timpul e din ce in ce mai zgarcit cu noi, iar lucrul acesta il resimtim la sfarsitul fiecarei zi de munca, atunci cand ne dam seama ca stresul si problemele ne consuma si ne fac sa nu mai avem ragaz pentru a ne destinde. Ideal ar fi sa putem munci si sa ne si distram in acelasi timp, dar situatiile de acest tip sunt atat de rare, incat cei mai multi dintre noi nici nu mai cred ca exista. Daca am incerca sa transpunem aceasta idee in domeniul auto, am putea gasi o solutie pentru a imbina utilul cu placutul in cazul in care coducem un pick-up. Pick-up-ul este cel mai apropiat autovehicul de ideologia imbinarii utilului cu placutul si asta pentru ca dupa o zi de munca in care a carat sarcini de peste o tona si a tractat volume »

  Cel mai puternic pick-up vine din Japonia

  Nu avem foarte des ocazia de a intalni masini premium in segmentul utilitarelor, dar atunci cand o facem, vrem sa vedem care ar fi utilitatea unui vehicul construit initial pentru a cara, mai degraba decat pentru confortul »

  Pădurarul american s-a întors

  Avem un nou competitor pe piata pick-up-urilor din Romania: Ford Ranger. Acum mai mare, mai puternic, mai silentios, se preteaza perfect pe drumurile de la noi, oferind performante off-road cu adevarat impresionante. Noul »

  Recital cu măsura 4x4: Caddy, Transporter, Crafter şi Amarok

  VW Autocomerciale a oferit presei de specialitate un recital cu măsura 4x4, în care au cântat toate cele patru instrumente ale sale Caddy, Transporter, Crafter şi Amarok. Reuşita concertului a putut fi apreciată »

  Volkswagen Amarok: New Kid on off-road

  Volkswagen intra pe piata pick-up-urilor cu VW Amarok, modelul construit de inginerii germani pentru a demonstra ca pot atinge performante si intr-un segment in care nu au un istoric bogat. Amarok este primul pick-up de »

  In salbaticie

  Vine iarna si cum piscurile muntilor au capatat deja reflexe albe, iar drumurile sunt noroioase si greu de parcurs, noi ne-am gandit ca ar fi tocmai bine sa chinuim doi colegi din echipa cu o competitie cu tente extreme. »
  afsa
  Cele mai citite stiri