Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Renault Megane GT Line: prietenul la distracție se cunoaște

  Autor: Andrei Stoica
  13 ianuarie, 2015
  În ultimii ani, industria auto s-a concentrat din ce în ce mai mult pe filozofia de downsizing, majoritatea constructorilor de automobile dezvoltând tehnologii care să permită reducerea cilindreei propulsoarelor pentru a optimiza nivelul emisiilor de noxe. Renault propune o versiune restilizată a modelului Megane, echipată cu benzinarul 1.2 TCe supraalimentat. În ultimii ani, industria auto s-a concentrat din ce în ce mai mult pe filozofia de downsizing, majoritatea constructorilor de automobile dezvoltând tehnologii care să permită reducerea cilindreei propulsoarelor pentru a optimiza nivelul emisiilor de noxe. Renault propune o versiune restilizată a modelului Megane, echipată cu benzinarul 1.2 TCe supraalimentat. A venit rândul la test pentru Megane GT Line, varianta de top a compactei Renault, care primește în 2014 un facelift ce a adăugat câteva elemente de design exterior și interior, împrumutând elemente sport ale geamănului nervos, Megane R.S. Motor turbo și cutie cu dublu ambreiaj Cea mai interesanta particularitate »

  Citroën C-Elysée atacă segmentul compactelor low-cost

  În ultimii ani, tot mai mulți producători din industria auto au intrat pe segmentul low-cost, care a reprezentat o adevărată vestă de salvare pentru unele companii ale căror vânzări scăzuseră dramatic. În »

  Titlul de rege urban e din ce în ce mai disputat: Un salt spectaculos pentru Clio IV

  Transporter reia seria testelor cu autoturisme potrivite pentru flotele companiilor și destinate în special angajaților și managementului. Primul test din această vară este cu Renault Clio IV, un model care s-a bucurat »

  Dacia Logan 10 ani, un model special pentru români

  Colaborarea dintre Dacia și Renault datează de peste 40 de ani, însă poate cel mai important moment din istoria comună a celor două mărci a fost anul 2004, anul apariției primei generații a modelului Dacia Logan. »

  Renault Captur, un crossover cu personalitate

  În urma lansării din 2013 a lui Renault Captur, crossover-ul francez s-a dovedit a fi un succes pe piața din România. Deși a trecut mai bine de un an de la lansare, Captur își păstrează aerul de prospețime, »

  Noul Peugeot 308, revenirea leului

  Odată cu lansarea noului 308, cei de la Peugeot au avut un obiectiv clar: crearea unei compacte care să poată concura de la egal la egal cu liderii segmentului. Dacă generația anterioară a fost într-o oarecare măsură »
  afsa
  Cele mai citite stiri