Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Despre noi

  TRANSPORTER este singura revistă naţională din segmentul transporturilor care foloseşte marketingul direct drept canal de comunicare (trimiteri prin poştă, targetate, abonamente, comunicare de nişă, baze de date updatate). Aflată la al 7-lea an de apariţie, publicaţia a devenit o constantă editorială, asociată în conştiinţa publicului cu ideea de "pionierat" şi "adevăr".

  » De ce pionierat şi adevăr?

  1. Aduce şi susţine ideea de accesibilitate într-un domeniu nişat; într-o zonă în care "limba specialiştilor" însemnă limbaj de lemn şi stenograme de texte, Transporter a comunicat în egală măsură cu şoferii şi cu pasionaţii de vehicule comerciale, cât şi cu managerii din transport.
  2. Oferă publicului său şi specialiştilor în domeniu în mod constant, timp de peste 2 ani, spaţiu TV prin singura emisiune destinată vehiculelor comerciale din Europa; audienţă crescută- peste 250.000 de telespectatori lunar, dar şi modalitatea de realizare a materialelor au educat mai mult publicul de specialitate şi a deschis interesul publicului larg pentru Caii Putere, Profitabili. Transporturile îşi câştigau astfel, pentru prima dată, locul cuvenit în comunicarea de masă, alături de celelalte domenii importante (sănătate, învăţământ, turism).
  3. Deschide primul site cu ştiri zilnice din transport şi a derulat campanii eficiente în domeniul online, chiar şi în momentul în care "internetul" nu prezenta interes pentru mulţi dintre comunicatorii din domeniu (2010 a demonstrat că 60,33% dintre managerii din transport folosesc drept surse de informare internetul- site-uri şi 46,81% primesc şi citesc newsletter-ul)
  4. Continuă să atragă atenţia şi să informeze şi să mobilizeze oamenii care lucrează în domeniu prin proiecte calitative şi inedite printre care s-au numărat:

  » Transporter TV

  Prima emisiune periodică de televiziune transmisă pe un post naţional, dedicată segmentului vehiculelor comerciale, din Europa de Est (2006-2009).

  » Transmisiuni Live

  Transmisiuni live din cadrul târgurilor şi expoziţiilor de specialitate cu o durată de peste 2 ore fiecare, pe posturi naţionale (B1TV şi The Money Channel), realizate pe formula "mese rotunde: invitaţi şi moderator".

  » Pagina Transporter

  Începând cu anul 2008, revista Transporter publică în fiecare zi de marţi, în ziarul "Curierul Naţional" o pagină dedicată domeniului transporturilor sub semnătura Transporter.

  » Cafe Transporter

  Organizări de întâlniri lunare, Private Club, cu directorii de marketing, PR şi vânzări alături de invitaţi speciali: autorităţi, specialisti financiari, în comunicare etc, toţi la cafea, la aceeaşi masă, în discuţii libere.

  » Transporter Road Trip

  2 luni de caravană în toată ţara, 2 echipe, 4 reporteri şi întâlniri directe cu 180 de manageri de firme de transport, la ei la sediu.

  » Transporter Survey

  Studiu de piaţă, realizat la nivel naţional, pe un eşantion reprezentativ, în rândurile companiilor de transport (persoane/marfă, intern/internaţional).