Opinii despre Evolution Full-Tech FE 5w30

Evolution Full-Tech FE 5w30

Produs cu scop special

Eleven este cunoscut ca partener Renault de zeci de ani, în special în sectorul sportului. Marca a dezvoltat uleiul 5W30 Evolution Full-Tech FE 5w30 pentru ultima generație de motoare diesel de la producătorul auto. Ca și celelalte uleiuri 5W30 de acolo, acest produs are certificări ACEA C3 și ACEA C4 care asigură compatibilitatea și eficiența acestuia.

Cu toate acestea, este încă recomandat pentru anumite tipuri de motoare, în special motoarele diesel Renault. Și chiar în acest context, acest ulei pare să joace un rol elitist doar vizând ultima generație de motoare Renault. Datorită compoziției și consistenței sale, este în continuare cel mai eficient pentru motoarele cu filtru de particule.

Proprietăți de curățare

Un motor diesel generează cu siguranță mai multă putere și cuplu. Pe de altă parte, motorul și componentele sale sunt supuse uzurii accelerate. Pentru a compensa această slăbiciune, uleiul 5W30 Evolution Full-Tech FE 5w30 a fost dezvoltat folosind tehnologie sintetică avansată dezvoltată de ingineri pentru a oferi soluția la această problemă.

Elementele care o compun au proprietăți de dispersare și detergent. Circulația uleiului permite astfel curățarea și îndepărtarea sistematică a excesului de material care ar putea bloca motorul. În plus, a fost compus și dintr-un material care îi conferă o virtute permanentă împotriva oxidării. Diferitele piese și componente fixe sau mobile din interiorul motorului nu riscă să se ruginească rapid.

Performanță pentru a satisface așteptările

Principalul avantaj al uleiului 5W30 Evolution Full-Tech FE 5w30 este conținutul său scăzut de SAPS sau de sulf, fosfor și cenușă de sulfat. Această specificație face posibilă ungerea optimă a motorului diesel. Eficiența rămâne la cel mai bun nivel, dar cu o producție de poluanți redusă semnificativ, datorită prezenței aditivilor de înaltă performanță în rândul componentelor.

Vezi si:  Opinii despre Castrol Edge 5W30 LongLife

În plus, acest ulei asigură longevitatea sistemelor de retratare a gazelor, în special durabilitatea filtrului de particule. Prin urmare, utilizarea acestui ulei poate reduce emisiile de CO2 și alți poluanți pe care un motor diesel le poate produce în comparație cu un motor pe benzină.

Principalul avantaj:

Tehnologia avansată de sinteză din care este fabricat uleiul 5W30 Evolution Full-Tech FE 5w30 îl face un produs cu potențial mare. În ciuda prețului scăzut, acesta îndeplinește, de asemenea, cerințele ACEA C3 și ACEA C4.

Dezavantajul principal:

Întrucât Elf lucrează de mulți ani cu Renault, acest produs este destinat mai ales motoarelor diesel Renault, mai exact celor care au un filtru de particule. Nu este recomandat pentru motoarele mai vechi.

Verdictul transporter.ro:

Uleiul 5W30 Evolution Full-Tech FE 5w30 oferă o valoare bună pentru bani. Păcat că rotește motoarele vechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *