Dunlop extinde parteneriatul cu FRAS

Stefania-Alina Hasan
februarie 29, 2016 0 comentarii
Dunlop anunță extinderea parteneriatului cu Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), fiind partenerul principal al FRAS și în 2016, iar noua competiție recent intrată în calendarul competițional intern va primi deasemenea numele DUNLOP, devenind Campionatul Național de Rally 2 DUNLOP.
„Campionatul Național de Rally 2 DUNLOP va fi clar un succes. Această competiție era necesară în portofoliul nostru competițional, fiind locul ideal în care cei care nu și-au strâns bugetul pentru un sezon întreg de raliuri își pot continua antrenamentul ca să rămână în formă, iar tinerele talente aflate la început de carieră își pot dovedi performanța cu care să convingă sponsorii să investească în talentul lor. Campionatul Național de Rally 2 este o rampă de lansare sau relansare pentru toți cei care au în sânge pasiunea și ADN-ul performanței în motorsport”,  a declarat Norris Măgeanu, Președintele FRAS
În 2016, Campionatul Național de Raliuri DUNLOP  va avea 8 etape. Concomitent cu această competiție se va disputa și Campionatul Național de Rally 2 DUNLOP, ale cărei etape sunt programate să se deruleze în prima zi a fiecărei etape din CNR DUNLOP, pe o parte din trasele de concurs ale acestei competiții majore.